· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

ШЉАМПАВО, али у тренду! Ево шта ћемо носити ОВОГ ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Лежерно, опуштено и удобно - тако ће изгледати улична мода у сезони пред нама.

1612998799_moda.png
Фото: InstagramScreenShot/oh_sandie

Танки, пролећни капут ове сезоне носиће се у oversize моделима, широким и удобним кројевима. Али то није свее, можда ће вам се на улицама учинити и да су неки трендсетери понели пижаме, но то ће бити удобност на првом месту на уштрб уске одеће која у први план истиче фигуру.

Прочитајте још: Бретон или шешир? У фебруару глава не сме да остане ПРАЗНА!

Прочитајте још: РОМАНТИЧНИ стајлинг: Стил "Мале жене" је залудео планету!

Модни дизајнери за пролећну сезону пред нама воде се једном максимом - у тренду је удобност, оно што бисте навукли прво на себе да отрчите у радњу по млеко и хлеб. Тако већ изгледају и радње популанрих модних брендова која су препуне "уличних пижама", тренерки и oversize моделима гардеробе.

Прочитајте још: ТВИД поново у моди: Елегантан и софистициран

Нова колекција намењена робним маркама инспирисана је дизајном праве одеће за стварне људе, која је стекла популарност усред пандемије. Естетику дневног боравка, коју је толико нас усвојило током закључавања прошле године, ове године излази на улице.

Прочитајте још: РОМАНТИЧНИ стајлинг: Стил "Мале жене" је залудео планету!

Тренерке су прекривене умреженим материјалима, а дуксерица неретко има и недовршене ивице, па изгледа као да је стара и поцепана.

Прочитајте још: Многи мушкарци користе КОРЕКТОР за лице, а многе и познајете!

Погледајте неке од најпопуларнијих модела који ће ове сезоне доминирати светским престоницама. Пронађите свој омиљени комад и ове сезоне будите у тренду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.