· · Коментари: 0
АУТФИТ

СМЕЛЕ и ОДВАЖНЕ жене овако носе ШАЛОВЕ И МАРАМЕ: Савршен детаљ у свакој јесењој комбинацији! (ФОТО)

Иновативни начини да зачините своје одевне комбинације у хладнијим данима.

1603800763_Depositphotos_31508309_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Независно од вашег буџета и финасијских могућности, добре одевне комбинације своде се на добро комбиновање, зато је најмање важно да ли ће комади које носите бити најскупљи или не.

Комбиновање одевних комада посебно је занимљиво зими када можете додавати колико год слојева желите, а најједноставнији начин да промените одевну комбинацију су шалови и мараме.

Уместо да их носите завезане око врата постоји неколико иновативних начина на које их можете носити. Шал можете носити на опуштен начин пребачен преко капута или преко рамена као пончо, а можете и да га вежете каишем око струка, а предимензиониране шалове можете носити чак и као сукње, ако сте довољно храбри!

Прочитајте још: МАРАМЕ су у тренду! Доносимо вам ТОП 25 начина како да је ВЕЖЕТЕ (ВИДЕО)

На које још начине трендсетерке носе ове популарне модне додатке откријте у наставку.

Шал пребачен преко капута

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Маде ин Енгланд (тхе сцарф, нот ме).

Објава коју дели Јессие Бусх (@wетхепеоплестyле) дана

Ретро марама 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Неw фаворите силк фром бф @сопхиеахлен 🖤

Објава коју дели Ханна Мw (@ханнамw) дана

Прочитајте још: НОВИ ТРЕНД КОЈИ ТРЕНСЕТЕРКЕ ОБОЖАВАЈУ: Марама се сада носи као топ и изгледа фантастично! (ВИДЕО)

Пуловер ношен као шал

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Степпинг инто тхе wеекенд лике...| 📸: @торгонскаyаа

Објава коју дели Еллие (@слипинтостyле) дана

Прочитајте још: Извуците ову СИТНИЦУ из ташне и изгледаћете ЕЛЕГАНТНО у тренутку (ВИДЕО)

Шал ношен као пончо

Прочитајте још: Како је МАРАМА Мерилин Монро СПАСИЛА позориште од пропасти?

Шал повезан каишем

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фавоурите цоат, пантс & сцарф 🧣

Објава коју дели Оумаyма Елбоумесхоули (@оумаyмабоумесхоули) дана

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.