Oglas
· · Komentari: 0
DETALJI

Izvucite ovu SITNICU iz tašne i izgledaćete ELEGANTNO u trenutku (VIDEO)

Postoji bezbroj načina na koji marama može da se veže, a mi preporučujemo najjednostavije.

1601381441_domingGLAVNA.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Dominique Sachse
Oglas

Naglo je zahladilo ili je počela je kiša - marama je najkorisniji dodatni deo garderobe koja dami može da pomogne. Marama je i najvažniji aksesoar koji najlakše običnu garderobu pretvara u elegantnu.

Foto: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse

Pročitajte još: Vratite se u 80-te: BANANA KOPČA opet krasi duge kose i daje vintidž efekat (FOTO)

1. Uz majicu

Maramu preklopite u trougao i krajeve obmotajte oko glave, a špic ostavite na vratu. Krajeve na vratu vežite, dva puta da se ne bi razvezala. Ovo je odličan način da se marama nosi uz jednobojnu majicu. Maramu uvucite u majicu i obucite sako.

Marama osveži jednobojnu bluzu ili majicu.

2. Uz majicu na bretele

Košulju presavijte u trougao i ogrnite se njome, pa krajeve vežite pri vrhu i pokušajte da napravite cvet od krajeva marame. Deo sa čvorićima iskrivite malo u stranu, a ramena ostavite pokrivenim.

Foto: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse
Pokrijte ramena uz pomoć marame.

Pročitajte još: Prekopajte po podrumu i tavanu ili TRK PO SVOJ PAR! Ove PATIKE morate poneti ove jeseni

3. Uveče, kao jakna

Sa obe strane vežite čvoriće. U jednan prorez provucite jednu, a kroz drugi drugu ruku i dobićete mali bolero.

Marama može da se pretvori u bolero!
Foto: Youtube/ screenshot  Dominique Sachse

4. Kao ogrlica

Presavite maramu u trougao, pa ponovo u još jedan, manji trougao. Zatim ćišak polako presavijajte kako bi napravi dugačak šal. Na kraju maramu vežite oko vrata.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

5. Uz sako ili jaknu

Presavijte maramu u trougao i slobodan trougao polako presavijajte ka širem delu da bi dobili dugačak šal.

Na ovakav način presavijena marama može da izigrava i kaiš na jednobojnim pantalonama. Ovako vezana marama može da ukrasi i jednobojnu tašnu, ali i da posluži kao traka za šešir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas