Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

СТИЛИСТИ кажу: Ове ствари НЕ КУПУЈТЕ

Можда немате прилику да унајмите личног стилисту и следите његове савете, али вам ми зато откривамо шта је то што они никад не би купили, нити носили.

1597306716_Depositphotos_184729564_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

МНОГО БРЗЕ МОДЕ

Ако желите да следите савете врхунског стилисте избегавајте пролазну моду. Таква одећа је углавном направљена од синтетичких материјала, који су изузетно штетни по животну средину. Већина мање познатих брендова користи много хемикалија које могу да наруше и ваше здравље. С тога модеран дизајн није увек и муст хаве. Врхунски стлиста увек бира мање, али боље израђене комаде одеће, који су уједно и трајнији.

Фото: ПИxабаy

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

БЕЛЕ УСКЕ ФАРМЕРКЕ

Иако имају својих предности, ове фармерке мало коме лепо стоје. Мршаве девојке у њима изгледају још мршавије, док оне пуније изгледају, свакако, само не привлачно. Сем ако баш нисте спорстки тип са идеалном килажом и лепо обликованим бутинама, задњицом и струком, прескочите ове изазовне фармерке, и потражите ласкавију варијанту.

Стилисти увек бирају одећу која је трајнија, а не тренутно популарна!

ЈЕДНУ ИСТУ СТВАР У СВАКОЈ БОЈИ

Да ли сте икад купили хаљину у коју сте се одмах заљубили и размишљали о томе да се вратите у бутик и купите још макар три такве у другим бојама? Звучи примамљиво, али то је нешто што врхунски стилиста никад не би препоручио. Пре свега постоји разлог због ког сте одабрали баш ту коју сте прву купили. Не мора да значи да бисте и у плавој и у розе хаљини изгледали савршено, као у црвеној.

Прочитајте још: Једини комад гардеробе који НИКАД НЕЋЕ ИЗАЋИ ИЗ МОДЕ, а сви га имамо у ормару (ФОТО)

СВЕ ШТО ЈЕ НОВО И У ТРЕНДУ

Не одговара сваки нови тренд свакој особи. Ако имате изграђен стил, нема потребе да посежете за сваким комадом одеће који је лансиран као тренд у јавности. Ако не волите бициклистичке, и оне једноставно нису нешто у чему себе замишљате, чињеница да су тренд овог лета не треба толико да вас уздрма. Уместо тога потражите нешто у чему се ви лично осећате удобно, јер то је оно што би врхунски стилиста урадио.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Ово су ТРИКОВИ за савршено НАНОШЕЊЕ РУМЕНИЛА: Даће вашем лицу СВЕЖИНУ и лепши изглед

Потражите нешто у чему се ви осећате удобно!

НЕУДОБНЕ ЦИПЕЛЕ

Не постоји ни један стилиста који би себе мучио на овај начин. Модерна или не, спортска, лежерна, гламурозна, обућа треба, мора заправо да буде удобна. Ако вас стопала боле само док сте пред огледалом стајали у продавници обуће и испробавали жељени пар, знајте да на такву обућу не вреди трошити ни време ни новац. Нећете их "разгазити", то се не дешава. Нажуљаће вас, и сваки пут када се то догоди чућете онај мали глас који вам је при првом сусрету са њима шапутао "даље од њих, нису за тебе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas