· · Komentari: 0
moda

STILISTI kažu: Ove stvari NE KUPUJTE

Možda nemate priliku da unajmite ličnog stilistu i sledite njegove savete, ali vam mi zato otkrivamo šta je to što oni nikad ne bi kupili, niti nosili.

1597306716_Depositphotos_184729564_s-2019.jpg
Foto: Deposit

MNOGO BRZE MODE

Ako želite da sledite savete vrhunskog stiliste izbegavajte prolaznu modu. Takva odeća je uglavnom napravljena od sintetičkih materijala, koji su izuzetno štetni po životnu sredinu. Većina manje poznatih brendova koristi mnogo hemikalija koje mogu da naruše i vaše zdravlje. S toga moderan dizajn nije uvek i must have. Vrhunski stlista uvek bira manje, ali bolje izrađene komade odeće, koji su ujedno i trajniji.

Foto: PIxabay

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

BELE USKE FARMERKE

Iako imaju svojih prednosti, ove farmerke malo kome lepo stoje. Mršave devojke u njima izgledaju još mršavije, dok one punije izgledaju, svakako, samo ne privlačno. Sem ako baš niste sporstki tip sa idealnom kilažom i lepo oblikovanim butinama, zadnjicom i strukom, preskočite ove izazovne farmerke, i potražite laskaviju varijantu.

Stilisti uvek biraju odeću koja je trajnija, a ne trenutno popularna!

JEDNU ISTU STVAR U SVAKOJ BOJI

Da li ste ikad kupili haljinu u koju ste se odmah zaljubili i razmišljali o tome da se vratite u butik i kupite još makar tri takve u drugim bojama? Zvuči primamljivo, ali to je nešto što vrhunski stilista nikad ne bi preporučio. Pre svega postoji razlog zbog kog ste odabrali baš tu koju ste prvu kupili. Ne mora da znači da biste i u plavoj i u roze haljini izgledali savršeno, kao u crvenoj.

Pročitajte još: Jedini komad garderobe koji NIKAD NEĆE IZAĆI IZ MODE, a svi ga imamo u ormaru (FOTO)

SVE ŠTO JE NOVO I U TRENDU

Ne odgovara svaki novi trend svakoj osobi. Ako imate izgrađen stil, nema potrebe da posežete za svakim komadom odeće koji je lansiran kao trend u javnosti. Ako ne volite biciklističke, i one jednostavno nisu nešto u čemu sebe zamišljate, činjenica da su trend ovog leta ne treba toliko da vas uzdrma. Umesto toga potražite nešto u čemu se vi lično osećate udobno, jer to je ono što bi vrhunski stilista uradio.

Foto: Deposit

Pročitajte još: Ovo su TRIKOVI za savršeno NANOŠENJE RUMENILA: Daće vašem licu SVEŽINU i lepši izgled

Potražite nešto u čemu se vi osećate udobno!

NEUDOBNE CIPELE

Ne postoji ni jedan stilista koji bi sebe mučio na ovaj način. Moderna ili ne, sportska, ležerna, glamurozna, obuća treba, mora zapravo da bude udobna. Ako vas stopala bole samo dok ste pred ogledalom stajali u prodavnici obuće i isprobavali željeni par, znajte da na takvu obuću ne vredi trošiti ni vreme ni novac. Nećete ih "razgaziti", to se ne dešava. Nažuljaće vas, i svaki put kada se to dogodi čućete onaj mali glas koji vam je pri prvom susretu sa njima šaputao "dalje od njih, nisu za tebe".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.