· · Коментари: 0
ТРЕНД

ТЕКСАС не одлази у историју, појавио се у КАМЕНОМ облику!

Тексас више није резервисан само за младе, напротив.

1625377846_Depositphotos_443346568_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Дани пред нама не могу се замислити без џинса, незаобилазног материјала од ког се праве сви делови одеће, па и аксесоари.

Прочитајте још: ТРИ МОДНА САВЕТА за ношење ТЕКСАС СУКЊЕ: Ово су НЕПОГРЕШИВЕ комбинације у којима ћете СИГУРНО бити примећене (ФОТО)

Звонасти џинс у хипи стилу

Одавно га не носе само млади, већ и људи у зрелом добу, па и старији, јер свако може пронаћи одговарајући модел за себе, који му добро пристаје. Прва асоцијација на тексас свакако су фармерке, а оне су ове сезоне углавном са високим струком и широким, изразито дугим ногавицама равног кроја.

Ретро џинс Фото: Депозит
Поцепане фармерке се још увек носе!

Могу бити и звонасте, у хипи стилу, а у том случају су у горњем делу уске, уз тело. Нећете погрешити ни ако обучете "исцепан" модел благо подвијених ногавица, а уз сваки од њих одлично се слажу женствене балетанке у шпиц и сандале.

Прочитајте још: Неда Украден у ЛОСОС хаљини коју ће пожелети свака жена отпевала култну песму ЗОРА ЈЕ (ВИДЕО)

Камени тексас је у тренду

Све боје џинса су у оптицају, а мало, ипак, у односу на друге, предњаче светле и "камени" тексас, веома популаран деведесетих година прошлог века.

Џинс украшен цветовима, закрпама...

Уз непролазне тексас кошуље једноставног кроја, упасане у панталоне, носе се и женственије, са фалтама, наглашеним раменима и нашивеним цветовима. Ове последње видећете, такође нашивене, и на сакоима сачињеним од комбинације џинса и памука (који одлично иду уз мини сукњу), али и на романтичним, крајње женственим хаљинама од неколико врста тексаса. Уколико вам је претопло, а желите да будете шик, уместо кошуље можете обући веома ефектан кроп-топ без рукава, са карнерима.

Прочитајте још: ШИК ТРЕНД: Три предлога како да носите ПЛИСИРАНУ СУКЊУ овог лета (ФОТО)

Шортсеви су такође ту, средње дужине и високог струка, као и широке бермуде до колена, дубоког кроја, са необрађеном ивицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.