Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Три идеалне одевне комбинације за мале матуранткиње

Период великих и малих матура је у току, а њега карактеришу помешана осећања среће и туге код деце, убзуђења и радости, стрепње и неизвесности.

1685103707_shutterstock_562327408.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Основци славе прелазак из нижих разреда у више, када ће учитељицу као значајну фигуру у животу заменити позицијом разредног старешине. Осмаци славе завршетак обавезног основношколског образовања и прелазак у средњу школу, славе одрастање. А средњошколци, они славе крај најлепшег, школског, периода у животу и почетак новог захтевнијег и изазовнијег.

Оно што је заједничко за све њих јесу припреме за то славље које се обично реализује у виду матурских вечери. Неки се за то месецима припремају. А оно што за неке може бити прави изазов, посебно када су девојчице у питању, јесте избор гардеробе, односно одевне комбинације, за то вече.

Када је у питању мала матура доносимо вам три предлога за одевање која могу одговарати већини девојака.

На првом месту су хаљине за девојчице

Један од најчешћих избора када су мале матуру у питању пада на хаљине за девојчице. Али питање је какве? Да ли су сви модели прикладни? Како направити границу и разлику?

С обзиром да се ради о тинејџеркама саветује се да је комбинација лежерности, адекватне дужине и благе дозе свечаности идеална. Зато се не препоручују предугачке свечане хаљине за девојчице које могу учинити да оне изгледају много старије него што јеси, а при томе ће им ограничавати кретање и функционисање.

Са друге стране на овом узрасту не препоручује се ни минић, или краће хаљине и сукње с обзиром да је јасно да ово није прикладно њиховом узрасту и прилици.

Најбоља хаљина за девојчице је она у којој се оне осећају комфорно и удобно, која одговара њиховом стилу и жељама, која им подиже самопоуздање и која дезеном, стилом и моделом одговараја њиховим годинама.

Данас се могу наћи бројни модели хаљина за девојчице који се могу носити уз равну обућу што је свакако препорука за овај повод.

За цасуал варијанту могу се комбиновати панталоне, кошуља и женска кожна јакна

За оне мале дамице које не воле да носе хаљине из било којег разлога идеално решење може бити нека цасуал варијанта која уз благу шминку и фризуру може имати и те како ефектан изглед.

Нешто елегантније панталоне у комбинацији са мањом штиклом или равном обућом, и нешто модернијом кошуљом уз женску кожну јакну чини идеалну комбинацију. Данас се на тржишту могу наћи женске кожне јакне у разним бојама што може олакшати избор и освежити целокупну одевну комбинацију.

Женске кожне јакне могу се купити у локалним радњама, али је разноврсна понуда доступна путем интернета омогућила да свако нађе оно што тражи. Женске кожне јакне су комад гардеробе који ће као и кошљу и панталоне, девојчице моћи да носе и касније.

Комбинације сукње и елегантног бодија

За најбољу комбинацију која се налази између свечане као што је хаљина и цасуал варијанте, налази се управо ова – микс сукње и елегантног бодија или кошуљице.

Популарност бодија са кратким или дугим рукавима опет је у моди. Када се на то дода сукња идеалног кроја у односу на грађу, нема грешке.

Уз једнобојан боди или кошуљицу може се комбиновати сукња специфичнијег дезена попут туфница, машница, цветна или неког другог дезена.

Овде су могуће разне комбинације тако да се лако може доћи до саврешнства.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas