· · Komentari: 0
TRIKOVI

Tri mudra načina na SAKRIJETE BORE na licu

Pojava bora se ne može izbeći, ali sa zdravom ishranom i svakodnevnom rutinom održavanja čistoće lica, bore možete znatno umanjiti

1638215167_shutterstock_1034780989.jpg
Foto: Shutterstock

Bore su neminovnost svakog čoveka i dolaze s godinama, ma koliko vi pazili na svoje lice i telo, nećete moći izbeći pojavu bora u nekim godinama ma koliko se vi trudili. 

Pročitajte još: Da li partneru treba priznati prevaru? Psiholog savetuje da dobro razmislite zbog JEDNOG razloga

Ipak, sa zdravom ishranom i svakodnevnom rutinom održavanja čistoće lica, bore možete znatno umanjiti. Kako bi još k tome i prekrili već nastale bore, u nastavku vam donosimo par saveta.

Što manje pudera

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Što ste starije, trebalo bi da koristite što manje pudera. Puno pudera na licu samo naglašava bore umesto da ih sakrije. Umesto teških i tečnih pudera, na lice radije stavljajte lagane tonirane kreme.

Konjski rep

Ukoliko imate dugu kosu, preporučuje se da vaša frizura bude visoki konjski rep. Ova frizura pravi prirodni lift efekt, jer zateže kožu lica prema gore.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Primer je obavezan

Pre baze na lice nanesite primer. Svilenkasta tekstura primera prikriva bore i poboljšava ten

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.