Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ТРИКОВИ за даме које не воле шминку - Заблистајте у пар корака!

За све девојке и жене које нису љубитељке шминке, ово су бјути савети који ће вам помоћи да се истакнете и засијате.

1619698204_beauty-3063761_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

Користите увијач за трепавице

Уколико избегавате коришћење маскаре, пробајте да истакнете очи овим једноставним триком. Увијач за трепавице ће вам гарантовано отворити поглед.

Стилизујте обрве

Уз добро погођен облик обрва, лице ће вам још виђе засијати.

Прочитајте још: Разлози због којих никако не смете да носите уску одећу

Креме за блистав тен

Пронађите хранљиву крему која одговара вашем типу коже. За блистав тен тражите креме са витамином Ц, гликолном киселином и ретинолом. Ваша кожа ће добити здрав изглед.

Користите правило 8-8 (осам сати сна, осам чаша воде дневно) за здрав изглед коже.

Вазелин

Вазелин има широку употребу, али вама може помоћи као замена за сјај. Нанесите га и утапкајте на усне, капке или јагодице. Уље за лице такође можете користити као хајлајтер на јагодицама. 

Пилинг

Како бисте имали блиставу кожу, радите редовно пилинг, којим ћете ослободити лице од мртвих ћелија коже и побољшати циркулацију.

Ако избељујете зубе, не претерујте! Бирајте тонове који одговарају вашем лицу.

Јога за лице

Уз неколико вежби, које ћете редовно радити, ваша кожа ће постати глатка и затегнута.

Маске за лице

Одаберите оне маске које чисте лице, попут оних са глином и активним угљем. Ове маске ивући ће сву прљавштину са коже и оставити вам чисто и блиставо лице!

Правило 8-8

Редован унос воде и прави ноћни сан кључни су за добру кожу коју можете имати и без шминке. Придржавајте се правила 8 на 8: 8 чаша воде дневно и 8 сати ноћног сна како бисте кожи поправили кожу, ослободили се подочњака и изгледали будно и освежено!

Прочитајте још: Да ли конзумирање млека и млечних производа доводи до појаве акни на лицу?

Избелите зубе

Избељивање зуба вам може улепшати цело лице и једно је од најбољих козметичких трикова! Не желите да изгледају вештачки бели, бирајте да боја зуба буде складна са вашим лицем.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas