Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изгледајте привлачно, али не и вулгарно: Ови савети ће вам помоћи да будете праве даме

Савети који ће вам помоћи да изгледате женствено и лепо

1659608299_moda.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У претераној жељи да изгледају савршено, жене понекад могу озбиљно да претерају, посебно уколико имају за циљ да освоје неког мушкарца.

Прочитајте још: 5 савета професионалних ФРИЗЕРА о КОСИ: На овај начин ћете јој пружити најбољу негу

Ипак, линија између лепог и вулгарног је веома танка, па верујемо да ће вам ових пет савета помоћи да не направите погрешан потез и својим изгледом одбијете некога.

1. Ролка

Уколико знате да је носите, ролка на жени може изгледати веома секси, посебно уколико се ради о танком материјалну, тамније боје. Никако не носите прозирне ролке, јер делују јако јефтино.

2. Бела кошуља

Свака пословна жена у свом ормару има једну белу кошуљу. Уколико је искомбинујете са кратком сукњом и откопчате више дугмића него што би требало, изгледаћете веома јефтино. Како бисте завеле некога и изгледале моћно, комбинујте је са панталонама, штиклама и 1-2 откопчана дугмета.

3. Шаре и материјали

Бирајте елегантне материјале, неутралних нијанси, које нису много отворене и провокативне. Ниако не комбинујте шљокице и набране материјале. Посебно никако не иду хаљина без рукава и чизме. Високе чизме најбоље иду уз плетене материјале

 

4. Гола рамена/отоврена блуза

Дубоки деколте замените голим раменима. Ово ће вам дати елеганцију, држање и пристојност, а уједно нећете открити више од онога што је потребно.

 

Прочитајте још: Више никада нећете купити ПОГРЕШНУ НИЈАНСУ ПУДЕРА: Ово је НАЧИН

5. Штикле

Штикле су саставни део сваког ципеларника код жена, наравно, уколико их комбинујете на прави начин. Никако штикле не обувајте на мрежасте чарапе, јер ћете оставити потпуно другачији ефекат од оног који сте можда желели.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas