Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најефикаснија ноћна нега лица: Користите ВАЗЕЛИН и добићете ефекат ботокса

Ово је најефикаснија ноћна нега лица

1660474139_pexels-antoni-shkraba-5205669.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

У последње време вазелин се наоди као производ који чини чуда за кожу. Наиме, он спречава губитак воде која је важна како би се одржала еластичност и младоликост коже. Не би требало да запушава поре, међутим уколико га користите свакодневно, може доћи до тог проблема.

Вазелин је по саставу мешавина парафинског воска и минералних уља и природни је дериват прераде нафте. То је бела или жута получврста смеса. Није растворљив у води. У козметици се користи као основа за већину крема, балзама за усне и лосиона. Конзистенција петролејског желеа људе наводи на помисао да ако га нанесу на лице оно ће убрзо бити пуно бубуљица, међутим то се неће десити.

Добар је као вид ноћне неге, јер дању кожа намазана њим изгледа масно.

Прочитајте још: ЗАТЕГНИТЕ ЛИЦЕ код куће на потпуно природан начин: Потребна вам је само гумица за косу (ВИДЕО)

Предност вазелина је што не иритира кожу а може се користити и као хидратантна крема.

Као и што то обично у последње време бива, већину трикова и савета за негу коже и косе сазнајемо од људи на друшвеним мрежама. Тако је било и овога пута.

Инфлуенсерка Кешија Ист коју на Инстаграму прати преко 70.000 људи, поделила своје искуство с вазелином.

 

Оно што је потребно да урадите је да када завршите вашу ноћну рутину за лице, завежете косу и нанесете слој вазелина на цело лице. Спавајте са њим, а ујутру га исперите и утапкајте пешкиром.

-Морала сам да испробам овај трик. Ја сам модна блогерка и то је мој посао, испричала је она и додала:
први пут када сам ставила вазелин на лице, мислила сам да ће ми кожа ујутру бити ужасна. Међутим, када сам млаком водом испрала лице, моја кожа је била као да сам изашла из луксузног салона.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas