· · Коментари: 0
ОЧИ

Заборавите на маскару! ПРИРОДНИМ путем до ДУГИХ и ГУСТИХ трепавица

Овакве трепавице погледу дају дозу мистерије и заводљивости

1594747829_lady-912378_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Не постоји ништа привлачније и лепше у женском погледу од дугих и густих трепавица које том погледу дају дозу мистерије и заводљивости. Уколико имате проблем с опадањем трепавица или ако су ретке и недовољно дуге, има начина да природно убрзате њихов раст и поправите волумен.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Ово мора да је грешка! Жене имају нове ЦИПЕЛЕ које никада НЕ НОСЕ?

Маслиново уље или вазелин

Један од најефикаснијих трикова за убрзање раста и побољшање квалитета трепавица је да нанесете маслиново уље или вазелин на њих и оставите тако преко ноћи. Исперите тек ујутро.

Прочитајте још: Набавите САФАРИ хаљину "А" кроја, мараму са АНИМАЛ принтом и спремни сте да све ОБОРИТЕ С НОГУ

Витамин Е

Витамин Е је још један састојак познат по својим својствима за бржи раст трепавица. Нанесите уље витамина Е на трепавице и то два пута дневно помоћу памучних туфера.  Саветује се да се мало нанесе ујутру, пре шминкања и још једном увече после уклањања шминке.

Опрез
Да бисте имали дуже и гушће трепавице,  за почетак би требало да водите рачуна о њима. Обавезно и прво правило је да пре спавања уклоните маскару са трепавица.

Рицинусово уље

Супену кашику рицинусовог уља и супену кашику екстракта ваниле добро умешајте и нанесите на трепавице чистом четкицом од маскаре.

Прочитајте још: БЛЕДЕ, мењају боју и пуцају: Како заштитити тетоважу од СУНЦА?

Најбоље је да пробате све ове природне препарате, да бисте видели који је најбољи за вас и ваше трепавице. Само будите стрпљиви, јер резултати не могу доћи преко ноћи. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.