Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИКОВИ

10 свакодневних навика које ће вас ослободити ЦЕЛОДНЕВНОГ ЧИШЋЕЊА стана током викенда

Једноставне навике које вам ослобађају време за неке друге животне активности

1671912638_32949ace10d5c16ffa0c04c9e37de8f25bc4a8c7.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Нико не жели да губи време на "другу смену" чишћење куће. Да бисте уштедели труд, искористите савете стручњака за домаћинство и искусних домаћица. Требаће вам само неколико минута да завршите сваку од њих, а увек ћете бити спремни за посету гостију.

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

Наместите свој кревет

Дизајнерка ентеријера Ејми Бел увек спрема кревет пре него што оде од куће. Чак и ако је остатак собе у нереду, савршено намештен кревет даје јој негован изглед.

Редовно перите купатила

Врата туша чистимо одмах након што се истуширамо. Траје само 20 секунди, али на стаклу нема мрља које је тешко уклонити.

Прочитајте још: ЗАКОН ОГЛЕДАЛА: Све што вам смета код других је заправо пројекција вас самих

Редовно перите лавабо

Само извадите влажну марамицу или убрус и брзо обришите лавабо. Ваше очи више неће вређати осушене мрље од пасте за зубе!

Обришите кухињске површине

Користите домаће средство за чишћење, један део сирћета, три дела воде и кап детерџента за прање судова. Сирће уклања масноћу и враћа сјај металним површинама.

Очистите док обављате друге кућне послове

Прочитајте још: Како се негује "женска срећа"? Красиће сваки ентеријер, а потребно је да јој се посветите само мало

Блогерка Челси Морман увек има чисту кухињу. Тајна је у томе што га она уклања током кувања. Док се нешто пече у рерни, брише столове. У међувремену долази супа - пере судове. Труди се да све очисти пре него што вечера буде готова, тако да после вечере само мора ставити судове у машину за прање судова.

Усисајте пре спавања

Мери Бет Купер сваке вечери проведе око седам минута усисујући подове - и никада не добија прашину по угловима.

Урадите 5-минутно чишћење

Пре спавања, цела породица Фабри учествује у „петоминутном чишћењу“. Скупљају играчке за псе, склапају пошту, каче одећу и стављају разбацане ствари на своја места. Када су сви укључени, чишћење траје мање од пет минута. А како је лепо пробудити се у чистој и уредној кући!

Ставите своју одећу у орман

Прочитајте још: Не знате шта да гледате? Предлажемо вам: ТОП 10 ФИЛМОВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

Скоро свако има столицу, која је недељу дана скоро сакривена испод гомиле одеће. Искористите савет стручњака за чишћење Дебре Џонсон: Пре спавања, ставите прљаву одећу у корпу и окачите чисту одећу у свој орман. Ујутро, савијте пиџаму и вратите је.

Отворите врата и прозоре

Свакодневно отворите предња и задња врата да проветрите кућу. Ако је напољу хладно, потребно је само неколико минута, али ваздух код куће је увек свеж.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Затворите врата дечијих соба

Блогер Џин Оливер зна да цела кућа никада неће бити савршено чиста - посебно дечија соба. Помирите се са тим и само затворите врата вртића. И примите госте у просторији где је сређено.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas