Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ово је НАЈЈЕФТИНИЈИ метод за уклањање каменца из WC шоље: Без икаквих хемикалија

Потребан вам је само један састојак из ваше кухиње

1681851141_shutterstock_506313262.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Каменац задаје доста невоља домаћицама. Обично се формира као резултат тврде воде, акумулира се и претвара у мрље од рђе. Уклањање каменца је понекад веома тешко - чак и агресивне хемикалије и избељивачи не могу да се изборе. Осим тога, могу изазвати озбиљну штету по здравље, посебно ако у породици постоје људи који пате од бронхијалне астме и алергија.

Прочитајте још: Ојачајте стабљику ОРХИДЕЈЕ препаратом са белим луком (РЕЦЕПТ)

Госпођа Хинч, познати стручњак за чишћење са милионима пратилаца на друштвеним мрежама, има савет за педантне домаћице.

Прочитајте још: Поклон који никако не смете да унесете у КУЋУ: Фенг шуи стручњаци саветују да га одмах баците или спалите

- Пре спавања искључите воду у тоалету да не би цурила из резервоара. У ВЦ шољу сипајте обично стоно сирће, целу флашу! Не заборавите на бочне површине и оквир. Затворите поклопац да се мирис не шири и оставите преко ноћи. А ујутру, прођите преко шолље четком и исперите неколико пута. Тоалет ће сијати! - саветује ова стручњакиња.

Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне

Сирће заиста уништава рђу и може уклонити чак и најтврдокорније мрље. Иначе, ако је притисак воде из резервоара прилично слаб, онда можете укључити туш и јаким млазом срушити остатке каменца.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas