Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Будите креативни и бирајте одважно

Крај године је идеално време за промене

1671018998_NASLOVNA.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Уколико се прибојавате да бели намештај може да делује хладно или да буде тежак за одржавање, знајте да постоји решење, а ефекат одабраних детаља надмашиће сва ваша очекивања.

Једна од предности белог намештаја је што је прилагодљив бојама, па лако можете кроз прави избор колоритне ноте зидова, тепиха, али и свих детаља у дому креирати по жељи сасвим другачији утисак, што ће свакако допринети атрактивности вашег животног простора. Уколико се одлучите за бели намештај, у наставку делимо са вама неколико корисних савета како да га најбоље комбинујете са осталим детаљима и мањим комадима намештаја у дому.

Уз бели намештај у вашем дому одлично се уклапа зелена боја зидова, која има велики спектар могућности, јер су све варијације зелене одличне као контраст белој и инстант улепшају простор. Дозу отмености ће свакако унети дубока, тамнозелена нијанса, уз коју ће класичан намештај за трпезарију попут комоде ЛАНДWООД 50 и витрине ЛАНДWООД 53 бити посебно истакнут, а читав амбијент остављаће утисак истанчаног укуса и стила.

Фото: Форма Идеале

Дрво ствара одличан контраст белој и свака просторија у којој доминира бели намештај би требало да има мало природног дрвета. Дрво декор ће оплеменити простор, а хладан и помало стерилан амбијент ће се трансформисати у топлији животни простор. Чак и најсветлији дрво декор ц́е додати топлину и контраст белом декору. Довољан је један комад намештаја који ће у просторији направити огромну разлику, а одличан пример дрвета које ц́е додати топлину вашем простору је буква.

За трпезаријски сто у белом декору сјајно решење је трпезаријски сто АТРИА, а амбијент можете додатно утоплити тепихом АДРИА и трпезаријским столицама С658.

Бели намештај је чест избор и код опремања радних кутака у дому или канцеларији, будући да се лако уклапа у остатак простора. Радни сто НЕТ уз комоду WИНД ТОWЕР 4 обезбедиће вам довољно простора за одлагање докумената и канцеларијског прибора, а за занимљиву композицију изнад стола предлажемо комбинацију зидне полице ЈОЛИЕТYАС 5930, као и ХЕНДРИX, које ће послужити за потребну литературу која је увек потребна при руци, декорацију и омиљене ситнице. Оне су веома функционалне, а истовремено и атрактивне и додатно ће улепшати простор.

Фото: Форма Идеале

Потпуно бели намештај често изгледа строго, па додавање црне изгледа сјајно у контрасту са белом. Уколико нема довољно простора да додате комад намештаја у црном декору, додатак може бити и нека занимљива тапета са патерном.

У амбијент дневне собе светлијих колорита, сјајно можете уклопити ТВ полицу РЕX, у опак белом дезену са белом лак фолијом, која је одраз савременог дизајна са софистицираним нотом. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комбинацију клуб стола М21 80x60 и клуб стола М21 70x50 као практичан избор који ће допринети целокупном изгледу дневне собе, уносећи својим обликом динамику, док ће уједно допринети и дефинисању модерног стила у њеном уређењу.

Фото: Форма Идеале

Увођење текстуре је од суштинског значаја у белом амбијенту, а може бити у облику ткања тепиха, разних материјала намештаја или декорације, попут јастучића или прекривача. Текстура се такође може увести кроз завршне обраде зидова и подова, као што је камин од камена или дрвени под. Можете се определити и за тапете које имитирају плочице у некој јаркој боји.

Бели намештај омогуц́ава вам да будете креативни са комбиновањем материјала, стилова и текстура, од савремених комада, до модерних класика, рустичних предмета и антиквитета. Одважите се за избор белог намештаја, јер ће додир класичног и модерног, са декоративним детаљима, дати вашем ентеријеру посебан изглед.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas