Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
савет

Четири знака да су вам потребни нови пешкири: У овим случајевима их мењајте

Пешкири имају рок трајања

1659103897_towels-g36360436d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Нормално је да имамо ствари у дому које годинама користимо и не сетимо се да их заменимо јер просто треба да дођу на ред или о њима не стигнемо ни да мислимо.

Пешкири су једна од тих ствари, а они не функционису добро ако су престари и требало би да их заменимо. Продужење њиховог живота је могуће, али почиње добрим одржавањем и негом, али ево када је време да старе заменимо новим.

Прочитајте још: Ставите ОВУ НАМРИРНИЦУ у МАШИНУ УМЕСТО ОМЕКШИВАЧА: Изненадиђете се ефектима

Показатељи да је потребно да заменимо пешкир

Недостатак мекоће

Недостатак мекоће је заправо јасан показатељ да су пешкири стари. Временом, приликом прања и коришћења превише детерџента почињу да губе мекоћу. Постају непријатни за коришћење, а смањује се и њихова моћ упијања што их доводи до тога да више нису од користи и да је време да се замене.

Више не упијају

Када више не буду у стању да служе својој главној сврси, упијању, такође је време да их мењате.

Прочитајте још: Метода чишћења из 90-их година: Одузеће вам 15 минута дневно

Цепају се

Када видите да се рубови почели да се распадају, изгледају истрошено и више не упијају размишљајте о куповини нових.

Почињу да миришу

Уколико пешкири почињу да миришу без обзира колико пута су испрани детерџентом, време је да их баците. Пре тога будите сигурни да су остављени да се правилно осуше између туширања или прања руку.

БОНУС ВИДЕО

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 


 


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas