Oglas
· · Komentari: 0
savet

Četiri znaka da su vam potrebni novi peškiri: U ovim slučajevima ih menjajte

Peškiri imaju rok trajanja

1659103897_towels-g36360436d_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Normalno je da imamo stvari u domu koje godinama koristimo i ne setimo se da ih zamenimo jer prosto treba da dođu na red ili o njima ne stignemo ni da mislimo.

Peškiri su jedna od tih stvari, a oni ne funkcionisu dobro ako su prestari i trebalo bi da ih zamenimo. Produženje njihovog života je moguće, ali počinje dobrim održavanjem i negom, ali evo kada je vreme da stare zamenimo novim.

Pročitajte još: Stavite OVU NAMRIRNICU u MAŠINU UMESTO OMEKŠIVAČA: Iznenadiđete se efektima

Pokazatelji da je potrebno da zamenimo peškir

Nedostatak mekoće

Nedostatak mekoće je zapravo jasan pokazatelj da su peškiri stari. Vremenom, prilikom pranja i korišćenja previše deterdženta počinju da gube mekoću. Postaju neprijatni za korišćenje, a smanjuje se i njihova moć upijanja što ih dovodi do toga da više nisu od koristi i da je vreme da se zamene.

Više ne upijaju

Kada više ne budu u stanju da služe svojoj glavnoj svrsi, upijanju, takođe je vreme da ih menjate.

Pročitajte još: Metoda čišćenja iz 90-ih godina: Oduzeće vam 15 minuta dnevno

Cepaju se

Kada vidite da se rubovi počeli da se raspadaju, izgledaju istrošeno i više ne upijaju razmišljajte o kupovini novih.

Počinju da mirišu

Ukoliko peškiri počinju da mirišu bez obzira koliko puta su isprani deterdžentom, vreme je da ih bacite. Pre toga budite sigurni da su ostavljeni da se pravilno osuše između tuširanja ili pranja ruku.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 


 


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas