Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕКОРАЦИЈА

Цигла по цигла и савршен детаљ за ШИК стан

Цигле могу да потпуно освеже простор, а могу се уградити у свим просторијама.

1610713981_Depositphotos_100277646_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У грађевинарству су почели да је користе још у доба Месопотамије, а добија се једноставно, печењем смесе начињене од воде, глине и песка. Можда зато цигла већ на први поглед асоцира на природу и топлину, а заиста и јесте одличан топлотни изолатор.

Прочитајте још: Трендови унутрашњих боја који ће бити популарни током 2021. године

Осим што се користи у изградњи објеката, она фасадна све чешће украшава домове и изнутра. Ипак, није неопходно да сви зидови у просторији буду од овог материјала да би ентеријер изгледао лепо.

Поиграјте се циглама на једном зиду, стубу.

Можете се поиграти и само један од њих, или само његов део, направити од цигле, док остали могу бити од бетона, гипса, дрвета или стакла. Тако ћете створити осећај тродимензионалности на истој површини. Комбинација стакла и цигле, спајајући модеран и “хладан” дизајн са рустичним и топлим, изгледа одлично.

Могу се поставити у билио којој просторији Фото: Депозит

Са дрветом се опека најприродније слаже, тако да дрвени, бродски под или велики рамови за прозор, делују готово неодвојиво од целине са зидовима од цигле. И дрвени кухињски елементи одлично се уклапају уз зид од беле цигле, чинећи вашу кулинарску оазу веома рустичном.

Беле цигле и тамна радна површина. Савршено

Ако се, пак, одлучите да уз такав зид поставите беле висеће делове и велику, тамну радну површину са уградном плочом шпорета, добићете потпуно модеран простор.

Прочитајте још: ТРЕНД који рапидно расте: Да ли је покрет "МАЛЕНЕ куће" решење? (ВИДЕО)

Цигле можете да офарбате у боју коју пожелите или да је оставите у изворној теракота нијанси. Оне у бојама камена, у комбинацији са бродским подом истих нијанси, стварају утисак као да сте у планинској кући. Када су у црној, браон или сивој боји, изгледају “строжије” и озбиљније, па се ти тонови препоручују за радни простор или купатило, када би било добро да је само средишњи део зида од цигле, а остатак у стаклу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas