Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Детаљи који ће дом учинити лепшим: Пронађите занимљив сет јастука

Ако сте почели од празног платна, вероватно сте својим зидовима поклонили боје које вас инспиришу, посегнули за намештајем који вам делује комфорно и функционално и додали декоративне детаље који истичу ваш карактер.

1618751084_Depositphotos_5013801_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим с временом сваком животном простору треба мало освежење. За разлику од великог реновирања које изискује велику своту новца, ствара хаос и тражи време, ситни детаљи су они који праве промену на суптилан али приметан начин. Ако мислите да би вашем дому пријао додир свежине останите са нама у редовима који следе и откријте које вам то ситнице могу послужити да га учините лепшим.

Сет декоративних јастука

Било да већ имате декоративне јастуке на вашем троседу или угаоној гарнитури, нови сет или једноставна замена јастучница попут магије могу да промене утисак у простору. Посебно популарне су варијанте неусклђених комада, оних који припадају истој причи (теми) али су других боја, облика и са другачијим шарама на себи.

Прочитајте још: Промените КАРАКТЕР дома: Потребна вам је трака, мало фарбе и - БЕЛА ВРАТА (ВИДЕО)

Закривљени намештај

Ако сте спремни да уложите нешто новца у стварање импресивног дома предлажемо вам да потражите неки занимљив комад намештаја попут софе закривљеног облика. Овакав намештај делује попут уметничког дела у простору које на себе суптилно скреће пажњу. Ако не желите велик комад намештаја или за њега једноставно немате довољно простора увек можете одабрати табуре, клупу или сточић за кафу.

Акцентни намештај

Ако сте у потрази за нечим што ће без сваке сумње да промени утисак у вашем дневном боравку, можете одабрати неки комад акцентног намештаја. То могу бити столице, фотеље, столови или комоде од занимљивих материјала и у неким несвакидашњим бојама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas