· · Коментари: 0

Додајте један САСТОЈАК у воду којом чистите под: Резултати ће вас одушевити

Састојак који вам је потребан већ имате у кући

1667745304_Foto-Shutterstock-ciscenje.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Чисти и опрани подови нису само најбољи начин да се решите прашине и бацила, већ и да створите здраву и угодну атмосферу у кући.

Енергија коју ваша кућа има веома је важна, па и она треба да се очисти с времена на време. Баш због тога се практикује древни ритуал чишћења подова са сољу.

Со ће беспрекорно уклонити сву прашину са пода, али исто тако ће обезбедити добру ауру свих просторија, поготово ако је време да се у кућу врати срећа, добробит и мир.

Зашто кућу треба чистити са сољу?

Прање подова са додатком соли за чишћење стана или куће од нагомилане негативне енергије потребно је урадити када:

Собне биљке вену или лоше расту
Мучи вас несаница или узнемирујући снови
Деца често пате од прехладе
Никада немате довољно новца
Недавно је неко умро у кући
Електрични уређаји се често кваре
Ствари изненада нестају

Веома је битно да пре него што започнете ритуал чишћења подова са сољу из куће избаците смеће и остале непотребне ствари које гуше простор.

Прочитајте још: Цвећари откривају тајне: Пет начина ЗАЛИВАЊА за здраве и јаке собне биљке (ВИДЕО)

Ово су правила чишћења куће са сољу:

У канту сипајте 10 литара воде и 1 супену кашику кухињске соли. Након тога отворите прозоре, јер ће то омогућити да лоша енергија изађе, а добра енергија уђе у ваш дом.

Крпу наквасите средством и обришите подове. Осим подова можете пребрисати и кваке, столове, полице, али и електричне уређаје које имате у кући.

Ову со никада немојте користити за припрему хране, него је купите посебно за намену чишћења.

Саветује се да овај ритуал понављате барем једном месечно!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.