Oglas
· · Komentari: 0

Dodajte jedan SASTOJAK u vodu kojom čistite pod: Rezultati će vas oduševiti

Sastojak koji vam je potreban već imate u kući

1667745304_Foto-Shutterstock-ciscenje.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se rešite prašine i bacila, već i da stvorite zdravu i ugodnu atmosferu u kući.

Energija koju vaša kuća ima veoma je važna, pa i ona treba da se očisti s vremena na vreme. Baš zbog toga se praktikuje drevni ritual čišćenja podova sa solju.

So će besprekorno ukloniti svu prašinu sa poda, ali isto tako će obezbediti dobru auru svih prostorija, pogotovo ako je vreme da se u kuću vrati sreća, dobrobit i mir.

Zašto kuću treba čistiti sa solju?

Pranje podova sa dodatkom soli za čišćenje stana ili kuće od nagomilane negativne energije potrebno je uraditi kada:

Sobne biljke venu ili loše rastu
Muči vas nesanica ili uznemirujući snovi
Deca često pate od prehlade
Nikada nemate dovoljno novca
Nedavno je neko umro u kući
Električni uređaji se često kvare
Stvari iznenada nestaju

Veoma je bitno da pre nego što započnete ritual čišćenja podova sa solju iz kuće izbacite smeće i ostale nepotrebne stvari koje guše prostor.

Pročitajte još: Cvećari otkrivaju tajne: Pet načina ZALIVANJA za zdrave i jake sobne biljke (VIDEO)

Ovo su pravila čišćenja kuće sa solju:

U kantu sipajte 10 litara vode i 1 supenu kašiku kuhinjske soli. Nakon toga otvorite prozore, jer će to omogućiti da loša energija izađe, a dobra energija uđe u vaš dom.

Krpu nakvasite sredstvom i obrišite podove. Osim podova možete prebrisati i kvake, stolove, police, ali i električne uređaje koje imate u kući.

Ovu so nikada nemojte koristiti za pripremu hrane, nego je kupite posebno za namenu čišćenja.

Savetuje se da ovaj ritual ponavljate barem jednom mesečno!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas