· · Коментари: 0
промо

Естетика Кубе је неодољива!

Дневни боравак је место окупљања породице, али и пријатеља за посебне прилике. Приликом уређења битно је да сваки комад намештаја бирате са посебном пажњом, а акценат је свакако на удобности и томе да буде пријатан амбијент у коме ћете се на најбољи начин опустити и проводити слободно време.

1673520063_00-NASLOVNA-FORMA-IDEALE_KOLEKCIJA-CUBA.jpg
Фото: Froma Ideale

Све оне који уживају у савременом дизајну и спремни су да свом дому дају идеалну дозу атрактивности одушевио би систем елемената CUBA за опремање дневног боравка, који делом прати тренд скандинавског стила. Одликују га бела, сива, плава и крем боја, које се најчешц́е користе у скандинавском намештају и лако се уклапају са осталим бојама. Овај стил одликују и употреба декора природних материјала и природне боје, што описује и систем елемената CUBA.

Чини га шест различитих функционалних елемената: ТВ полица ЦУБА 54клуб сто ЦУБА 55, комода CUBA 1комода CUBA 51комода CUBA 3 и комода CUBA 53. У зависности од расположивог простора у дому, можете комбиновати жељене елементе система. Уз ципеларник и чивилук, комоде су одличан комад намештаја и за предсобље, а како бисте оплеменили део ходника можете искористити комоду CUBА 3, која ће поред основне улоге функционалности допринети и естетском утиску.

Фото: Froma Ideale

Комбинација дрво декора, коју чине корпуси у сонома храст декору, као и фронтови у комбинацији белог, плавог, сивог и сонома декора, уноси свежину и изузетну атрактивност у амбијент дневног боравка, али и дозу елеганције којој доприносе високи ногари који одликују све елементе система. Уз ове боје лако ћете уклопити и било коју земљану боју, али акцент боју, попут јарке жуте или природне зелене.

С обзиром на то да скандинавски стил одликују природни материјали, поред декорисања зеленим детаљима, за обраду зида се можете определити за имитације или тапете опеке или камених облога, додајући по неки рустични детаљ попут зидног сата.

Фото: Froma Ideale

Комода у дневном боравку није заступљена колико и ТВ полица, али је толико корисна да би требало да буде главни елемент. Дизајнери ентеријера Форма Идеале за комоде у дневној соби саветују да је најбоље да буду комбинација фиока и полица, а комода CUBA 51 представља практично решење за опремање дневне или спаваће собе. Горња површина комоде може послужити за разну декорацију, омиљену биљку, или практичну употребу где ће чаше за пиће из бара бити на дохват руке, док боце пића можете одложити у затворене полице комоде.

Фото: Froma Ideale

Поред изражене естетике, која одликује систем елемената CUBA, истиче га и функционално распоређен употребни простор, што га чини идеалним решењем за модерне животне просторе. Пронађите своју идеалну комбинацију елемената из ове колекције и створите атрактиван амбијент у коме ћете уживати у потпуности.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.