· · Komentari: 0
promo

Estetika Kube je neodoljiva!

Dnevni boravak je mesto okupljanja porodice, ali i prijatelja za posebne prilike. Prilikom uređenja bitno je da svaki komad nameštaja birate sa posebnom pažnjom, a akcenat je svakako na udobnosti i tome da bude prijatan ambijent u kome ćete se na najbolji način opustiti i provoditi slobodno vreme.

1673520063_00-NASLOVNA-FORMA-IDEALE_KOLEKCIJA-CUBA.jpg
Foto: Froma Ideale

Sve one koji uživaju u savremenom dizajnu i spremni su da svom domu daju idealnu dozu atraktivnosti oduševio bi sistem elemenata CUBA za opremanje dnevnog boravka, koji delom prati trend skandinavskog stila. Odlikuju ga bela, siva, plava i krem boja, koje se najčešće koriste u skandinavskom nameštaju i lako se uklapaju sa ostalim bojama. Ovaj stil odlikuju i upotreba dekora prirodnih materijala i prirodne boje, što opisuje i sistem elemenata CUBA.

Čini ga šest različitih funkcionalnih elemenata: TV polica CUBA 54klub sto CUBA 55, komoda CUBA 1komoda CUBA 51komoda CUBA 3 i komoda CUBA 53. U zavisnosti od raspoloživog prostora u domu, možete kombinovati željene elemente sistema. Uz cipelarnik i čiviluk, komode su odličan komad nameštaja i za predsoblje, a kako biste oplemenili deo hodnika možete iskoristiti komodu CUBA 3, koja će pored osnovne uloge funkcionalnosti doprineti i estetskom utisku.

Foto: Froma Ideale

Kombinacija drvo dekora, koju čine korpusi u sonoma hrast dekoru, kao i frontovi u kombinaciji belog, plavog, sivog i sonoma dekora, unosi svežinu i izuzetnu atraktivnost u ambijent dnevnog boravka, ali i dozu elegancije kojoj doprinose visoki nogari koji odlikuju sve elemente sistema. Uz ove boje lako ćete uklopiti i bilo koju zemljanu boju, ali akcent boju, poput jarke žute ili prirodne zelene.

S obzirom na to da skandinavski stil odlikuju prirodni materijali, pored dekorisanja zelenim detaljima, za obradu zida se možete opredeliti za imitacije ili tapete opeke ili kamenih obloga, dodajući po neki rustični detalj poput zidnog sata.

Foto: Froma Ideale

Komoda u dnevnom boravku nije zastupljena koliko i TV polica, ali je toliko korisna da bi trebalo da bude glavni element. Dizajneri enterijera Forma Ideale za komode u dnevnoj sobi savetuju da je najbolje da budu kombinacija fioka i polica, a komoda CUBA 51 predstavlja praktično rešenje za opremanje dnevne ili spavaće sobe. Gornja površina komode može poslužiti za raznu dekoraciju, omiljenu biljku, ili praktičnu upotrebu gde će čaše za piće iz bara biti na dohvat ruke, dok boce pića možete odložiti u zatvorene police komode.

Foto: Froma Ideale

Pored izražene estetike, koja odlikuje sistem elemenata CUBA, ističe ga i funkcionalno raspoređen upotrebni prostor, što ga čini idealnim rešenjem za moderne životne prostore. Pronađite svoju idealnu kombinaciju elemenata iz ove kolekcije i stvorite atraktivan ambijent u kome ćete uživati u potpunosti.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.