Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТОЧЊАЧКЕ ПРИЧЕ

Фенг ШУЈИ правила за привлачење ПАРТНЕРА у ваш дом: Активирајте зону љубави!

Нека се енергија привлачности шири вашим домом...

1648321126_portrait-gb3631cf30_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Кинеска популарна философија и принцип обликовања и уређења дома има решење и за привлачење љубави и пратнера у дом. Наиме, према правилима фенг шуија, зона љубави и брака налази се у најудаљенијем десном углу просторије гледајући од врата.

У том сектору треба ојачати енергију која ће привући љубав. Ако желимо постићи циљ углови овог дела треба да су увек чисти и светли. То је подручје  елемента Земље, која храни ватру и воду. За почетак треба се решити накупљене дугогодишње негативне енергије. Једноставно речено, очистите овај део од свега што вам буди негативна сећања или изазива љутњу и фрустрације.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Ово се посебно односи на ослобађање од слике бивше љубави или симбола који нас на неки начин повезују са прошлошћу. Све симболе у пару треба поставити у овај угао. Керамички производи, на пример, ароматична светиљка израђена од керамике односно земљани елемент, имаће магични утицај и обновити осећај страсти. Боје попут јако жуте и све нијансе сиве пожељне су у овом подручју.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Фотографије са бившим партнерима, заједничке слике са особом из прошлости треба уклонити. У овом подручју превише воде, односно акваријум, фонтане или метални симболи подстакнуће раздор у односима и донети веће неразумевање, па их треба избегавати. Боје које се не препоручују су бела и плава.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas