Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТМЕНО

ЈЕЛКА БЕЗ ИЈЕДНОГ УКРАСА: Новогодишња декорација Секе Алексић је потпуно НЕОЧЕКИВАНА, али и МОДЕРНА (ФОТО/ВИДЕО)

Минимализам, сведеност и неутрални тонови доминирају Секиним домом.

1639564715_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/сека_алексиц
Oglas

Певачица Сека Алексић важи за једну од јавних личности која увек за празнике направи спектакл, када је у питању декорација дома.

Она је обично прва међу колегиницама која окити целу кућу и јелку кад дође зима. Међутим, овога пута Секу су неке колегинице "претекле", али након објављених слика новогодишње декорације у свом дому, јасно је због чега Алексићева није желела да жури.

Прочитајте још: ЕКСПЛОЗИЈА ГЛАМУРА: Јелена Карлеуша направила праву ШУМСКУ БАЈКУ у дому са новогодишњом декорацијом (ФОТО/ВИДЕО)

Овога пута Сека је одлучила да испрати трендове када је кићење јелке у питању. Одлучила је да не претерује, што је помало невероватно, па у њеном дому ове године неће бити Деда Мраза који виси са прозора, као ни плишаних медведића, нити светлуцавих и упадљивих украса.

Гламур и сјај претходних година заменио је сведени, дискретни и минималистички стил.

Главни украц је пампас, којим је окићена јелка, као и остали делови певачициног дома. Јелка поред пампаса има и дискретне лампице у златној боји, и око ње су распоређени поклони у смеђим кутијама. Уместо Деда Мраза, пред јелке је велика жирафа.

Улаз од куће такође краси пампас, као и патуљци у земљаним тоновима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas