Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како пронаћи угао новца у дому према ФЕНГ СХУИ-ју? Врло је једноставно

Једна од најпопуларнијих тема фенг шуија је богатство. Постоји чак и кутак вашег дома који одговара вашем просперитету и обиљу

1695306721_shutterstock_1894377529.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можете научити како да пронађете и активирате кутак новца (или кутак богатства) вашег дома користец́и алат у фенг шуију који се зове "багуа".

Свака од области багуа одговара одређеном аспекту живота, као што су односи, каријера, знање као и финансијски просперитет. Ова позиција се односи на ваше финансијско богатство и обиље, као и на просперитет свих врста. Такође представља сопствену вредност, која је дубоко повезана са материјалним богатством. Наша способност да примимо богатство и обиље делимично је одређена тиме како ценимо себе.

Како пронац́и свој кутак новца?

Да бисте пронашли богатство целог дома, станите на формална улазна врата своје куц́е окренута ка унутра и лоцирајте крајњи леви угао.

Када пронађете подручје богатства, приметите шта се тамо дешава. Да ли је празан? Затрпан? Уредно организовано? Размислите шта би ово могло да представља метафорички. Можда овај део вашег дома скупља прашину?

Савети како да побољшате свој угао новца?

Ако желите да радите на привлачењу више обиља, самопоштовања или просперитета, можда ц́ете желети да активирате област богатства свог дома. 

Поправите све што је покварено

Предмети који не раде како треба и не доводе до осец́аја изобиља, најбоље је да их поправите или баците.

Украсите љубичастом

Љубичаста је боја повезана са подручјем богатства, тако да стављање нечег љубичастог овде може активирати богатство и обиље. Ово може бити уметничко дело, јастук или било који други предмет који вас привлачи.

Унесите биљке

Подручје богатства је такође повезано са елементом дрвета. Додајте здраву зелену биљку овој области да бисте подстакли стабилан раст ваших финансија или самопоштовања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas