Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Најбоље цене и најповољније решење за опремање стана од 60м2!

Приликом опремања или реновирања стана, често размишљамо о томе да пронађемо стручњака за уређење ентеријера и добијемо добар савет како да уредимо свој простор за живот тако да буде стилизован, функционалан, али и да се трошкови што боље уклопе у наш буџет

1692088498_02--Forma-Ideale_OTTELO.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Међутим, постоје и нека једноставнија решења, а једно од њих нам из месеца у месец нуди Форма Идеале.

Уколико се припремате већу инвестицију, представљамо вам савете стручњака за уређење ентеријера који ће вам поред предлога како да уредите нови животни простор, помоћи и у томе да добијете одговор на питање „Колико кошта опремање стана од 60м2?“ . За најповољније опремање стана од 60м2 намештајем, пронашли смо решење у Форма Идеале до краја акције ЛЕТЊА ИНСПИРАЦИЈА ЗА ВАШ ДОМ до 26. августа.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале дали су предлог опремања стана руковођени тиме да стан од 60 м2 поседује предсобље, купатило, дневну собу у оквиру које су и кухиња и трпезарија, спаваћу собу и дечију собу. Додатни простор који припада овом примеру стана је и тераса, довољно комфорна за пријатне тренутке на отвореном.

За стан овакве основе потребно је 15 пакета ламината, што је довољно да покрије површину подова без купатила и терасе, који су покривени плочицама, а предлог наших дизајнера је Ламинат АФ ФИX 7/31, атрактивног, неутралног декора, чија је актуелна акцијска цена 30.720 динара за комплетну површину пода.

Фото: Промо

Предсобље је добро искористити за одлагање обуће и одеће коју свакодневно користите за изласке, попут атрактивног предсобља АРЕЕЛ, чија је актуелна цена 7.990 динара, уз увек потребан ципелар ХУГО 25, по цени од 11.990 динара, а који ће бити сјајно решење за одлагање обуће за целу породицу.

Као и код станова мањих димензија,најбоље је кухињу поставити уз један зид, а наш предлог овог пута је кухиња ДИВА 200, чија цена је за време актуелне акције снижена за чак 51% и износи 34.990 динара.

Трпезаријски сто са четири столице, може повезати кухињски део са делом који је намењен дневном боравку, а предлог наших дизајнера ентеријера је трпезаријски сто РЕБЕКА, по актуелној цени од 29.990 динара, као и елегантне трпезаријске столице АТИНА, по акцијској цени од 4.290 динара, што би за препоручене четири столице укупно износило 17.160 динара.

Фото: Промо

Како би дневни боравак био комфоран и функционалан, важно је при избору основног намештаја не претеривати. Основни елементи намештаја који су потребни су: угаона гарнитура, попут угаоне гарнитуре РАВЕНА по актуелној цени од 39.990 динара, клуб сто М21 90x70 доступан за 8.990 динара, као и регал МАЗЕ И, чија акцијска цена до 26. августа износи само 16.990 динара, а који је одличан избор захваљујући распореду употребног простора који ће одговорити на ваше потребе.

Тепих и завесе су ствар личног избора, али због топлине која је потребна сваком дому, наши дизајнери ентеријера предлажу да одаберете тепих попут тепиха ПЛЕАСУРЕ 160x230 по цени од 15.590 динара, а који је погодан за дневни боравак. Из богате понуде издвајамо и атрактиван лустер МАДИСОН по акцијској цени од 6.990 динара. Опционо можете одабрати и завесе, обичне или тракасте, које ће вам омогућавати да на лак начин подешавате степен осветљења у вашем животном простору.

Простор спаваће собе је важно опремити неопходним комадима намештаја, као што су француски лежај ОТТЕЛО доступан по цени од 34.990 динараноћни сто КАН који за време акције износи 2.990 по комаду, као и ормар или гардеробер, а овога пута предлажемо клизни гардеробер ЛОНГЛИНЕ 170  по актуелној цени од 16.990 динара (додатно снижена на недељној акцији до 20. августа) .

Дечију собу, како бисте остварили максималну уштеду, а уједно је учинили и модерном и функционалном, опремите креветом БАРЛЕТТА 120 по актуелној акцијској цени од 19.990 динараормаром ОСКАР ЛУX 2К3Ф по цени од 24.990 динара, а ту су и незаобилазни компјутер сто БРАВОС који на акцији, у трајању до 26. августа, износи 5.990 динара, као и дечија компјутер столица QЗY-0817Ц2 која по цени од 3.990 динара. Уколико се одлучите за тепих, бирајте модел попут тепиха ЈАВА 80x150, по цени од 2.070 динара.

Уколико желите да опремите и терасу, наш предлог је баштенски сто ВИВА по цени од 4.990 динара, уз две адекватне баштенске столице МАРЕА по укупној цени од 3.980 динара (1.990 динара по комаду), који ће се таман уклопити у димензије мање терасе.

Уколико вас интересује колико кошта опремање стана од 30м2 куповином у салонима Форма Идеале током акцијских попуста, више информација можете добити на веб сајту www.formaideale.rs..

Оно што никако не би требало да заборавите јесте да вам је куповина у салонима и Интернет продавници Форма Идеале додатно олакшана могућим плаћањем на одложено, па се добро распитајте о свим повољностима и условима куповине, али и свим актуелним АКЦИЈАМА!


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas