Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Отворен нови салон Форма Идеале у Сремској Митровици

Сремска Митровица, 29. август 2023 – Нови салон Форма Идеале свечано је отворен у Сремској Митровици, на адреси Марка Аурелија бб, уз присуство локалних медија, као и бројних заинтересованих посетилаца

1693314476_01-730x550.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Сремска Митровица, 29. август 2023 – Нови салон Форма Идеале свечано је отворен у Сремској Митровици, на адреси Марка Аурелија бб, уз присуство локалних медија, као и бројних заинтересованих посетилаца.

Салон Форма Идеале у Сремској Митровици, чији изложбено-продајни простор износи преко 1.800 м2, купцима омогућава велики избор артикала из богатог асортимана плочастог и тапацираног намештаја Форма Идеале, дела асортимана из партнерског програма, декорацију за ентеријере, као и велики избор ламината и тепиха.

Једна од погодност у прва три дана од отварања, биће додатних 10% попуста на целокупан асортиман и већ снижене цене, за све кориснике лоyалтy картице, као и стални бенефити при куповини - одложено плаћање чековима грађана, куповина преко административне забране, укључујући и кориснике ПИО фонда (пензионери до 12 месеци) и одложено плаћање кредитним картицама Банца Интеса до 24 месеца.

Нови салон Форма Идеале у Сремској Митровици биће отворен за посетиоце од понедељка до петка од 8 до 21х, као и суботом од 9 до 18х.

*Салон Форма Идеале у Рода центру, на локацији Тимочке дивизије 1, престао је са радом 26. августа.

 

Фото: Промо

О компанији

Форма Идеале је лидер у производњи и продаји плочастог намештаја у Србији и региону. Развојни пут растућег предузећа резултат је добре организације, пажљивог планирања и константног и детаљног проучавања захтева тржишта и одговарања на њих.

Форма Идеале се данас сврстава у ранг великих предузећа, са око 1.800 запослених. Производња се реализује у два производна погона, у Крагујевцу и Мајданпеку, уз примену најсавременијих технолошких процеса, а производно-складишни простор се простире на приближно 70.000 м2.

Успешна тржишна оријентација и добра комерцијална политика, омогућиле су да компанија има водећу позицију у Србији. Разграната малопродајна мрежа обухвата 42 салона (рачунајући и интернет продавницу), који се простиру на више од 60.000 м2 у готово свим већим градовима у Србији.

Фото: Промо

Током 28 година рада проширен је простор за пословање и на светска тржишта, што је резултирало да компанија Форма Идеале постане један од водећих извозника намештаја у Србији. Тренутно се око 80 одсто производа Форма Идеале пласира кроз извоз у више од 80 земаља Европе, Азије, Африке и Латинске Америке, при чему извоз на тржишта ЕУ током последњих година бележи двоцифрене стопе раста. Неколико стотина продајних места на четири континента чини велепродајну мрежу Форма Идеале.

Инвентиван наступ на тржишту, стална едукација стручног кадра, квалитет понуде и атрактивне цене, али и одговоран однос према заједници и окружењу изградили су препознатљив имиџ компаније, Форма Идеале није само компанија која се бави производњом и продајом, већ је и једна од водећих друштвено одговорних компанија у Србији, која сваке године све већи проценат профита опредељује за ту намену, бројећи преко 450 донаторских активности до сада.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas