Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНИЖЕЊЕ ЗА ОСВЕЖЕЊЕ – ИСКОРИСТИТЕ ЛЕТО, СРЕДИТЕ СВОЈ ДОМ!

Један од сјајних начина да искористите свој годишњи одмор, поред путовања, свакако је и реновирање дома

1689240828_Forma-Ideale-naslovna.jpg
Фото: Промо
Oglas

Колико год се, тренутно, то можда чинило великим улагањем, оно што је охрабрујуће јесте чињеница да ћете, сасвим сигурно, у новом, или обновљеном амбијенту дома уживати много дуже него што сам одмор траје.  Уколико желите да спојите лепо и корисно, онда су куповине за време акцијских снижења право решење за вас. Приликом већих улагања у дом важно је увек мислити да уштеде буду што веће, али и да однос цене и квалитета буде задовољавајући, а Форма Идеале вам кроз своје акције нуди баш то! 
Овога месеца, акција СНИЖЕЊЕ ЗА ОСВЕЖЕЊЕ, даје могућност куповине скоро 700 артикала на снижењу, све до 29. јула, било да се одлучите за куповину у неком од салона Форма Идеале, који се налазе у 36 градова у Србији (породајну мрежу погледајте ОВДЕ) или из удобности свог дома, путем Форма Идеале Интернет продавнице на сајту www.формаидеале.рс

Фото: Промо

Оно што додатно може обрадовати све лојалне купце Форма Идеале је додатних 5% снижења уз Лоyалтy картицу, а уколико ви желите додатних 5% на вашу куповину, на сајту Форма Идеале можете погледати упутства како можете доћи до своје Лоyалтy картице.
Пре него што сами погледате какве повољности вам нуди акција СНИЖЕЊЕ ЗА ОСВЕЖЕЊЕ издвајамо оно што би посебно могло да вас обрадује из актуелне акцијске понуде Форма Идеале.
Уколико желите да на најбољи начин освежите дневни боравак, предлог за идеалну куповину је угаона гарнитура ГАЛАXY, доступна у три дезена, чија је цена током актуелне акције снижена за 40% и износи 57.990 динара. Гарнитура је пространа, и самим тим идеална за окупљања и дружење, а обарањем наслона се може трансформисати у лежај за спавање површине 215x125цм.
Ако размишљате о идеалном регалу за ваш дневни боравак, добар избор је регал РОССО, који је током актуелне акције доступан за 29.990 динара, а представља и практично и модерно решење, и сасвим сигурно  ће у ваш дневни боравак унети жељено освежење.
Опремање кухиње и трпезаријског простора може бити велики изазов уколико имамо ограничен буџет, а током ове месечне акције Форма Идеале вам међу артиклима са најбољим ценама нуди кухињу ЛЕОНА – 180 (180 цм ширине), у атрактивној комбинацији декора сивог храста и графит сиве, по цени од само 27.990 динара. Уз ову кухињу можете одлично уклопити и трпезаријски сто ОСЦАР ТС 160x90, такође у декору сивог храста, по цени од 18.990 динара.

Фото: Промо

Током трајања актуелне акције у Форма Идеале салонима и Интернет продавници, можете веома повољно уредити и своју спаваћу собу. Један од одличних избора би био француски лежај ЛЕНА, по цени од 32.990 динара, доступан у три различита дезена штофа, уз који би се сјајно уклопио и ормар ВАРАДЕРО 3К1О, чија акцијска цена износи 19.990 динара
Уколико сте размишљали да обрадујете најмлађе чланове породице, не пропустите прилику до 29. јула, јер дечија соба МАША је доступна по цени од 27.990 динара.
Све остале повољности које ова акција пружа можете погледати на сајту Форма Идеале, где можете преузети и актуелни акцијски ПДФ каталог.
Оно што никако не би требало да заборавите јесте да вам је куповина у салонима и Интернет продавници Форма Идеале додатно олакшана могућим плаћањем на одложено, па се добро распитајте о свим  повољностима и условима куповине.

Фото: Промо

Уколико размишљате о томе да комплетно преуредите стан, а да при томе добијете конкретне предлоге за уређење, као и да видите колико кошта опремање стана од 60м2 и 30м2, дизајнери ентеријера Форма Идеале су направили за вас предлоге опремања станова. 
Будите у току са дешавањима на интернет сајту www.формаидеале.рс, и наравно, искористите сјајне акцијске понуде!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas