· · Коментари: 0
НАПРАВИ САМ

НЕ БАЦАЈТЕ НОВАЦ НА ПРЕСКУПЕ УКРАСЕ: Овако су наше маме правиле новогодишњу декорацију и украшавале домове, МОЖЕТЕ И ВИ! (ВИДЕО)

Не морају се увек куповати, можете и сами направити своје украсе. Мање ће вас коштати, а резултети ће бити фантастични!

1668689190_shutterstock_2074430194-UKRASI-NOVA-GODINA-profilna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Сезона сјаја, гирланди и црвених машни је иза угла. Из кутија и фиока извућићемо разнобојне кугле, траке и украсе и кренути у поход кићења куће.
Како ред налаже, ваља се мало и поновити понеким украсом. Како је све вртоглаво поскупело, не морате увек прибегавати куповини, већ нешто можете направити и сами! 

@оригами.студио ДИY Цхристмас Децоратионс #диy #туториал #паперцрафт #форyоу ♬ Лет ит Сноw Лет ит Сноw - Цхристмас Сонгс

Видео: ТикТок/ оригами.студио

Прочитајте још: Вечерас је КИША МЕТЕОРА: Повољан дан да се посветите себи и својим жељама

Баш онако како су наше маме радиле док смо били мали, тако да новогодишња чаролија добије још једну нову- забавну димензију. Осим што нешто лепо правите са својим укућанима, стварате и прелепе успомене.

Погледајте пар идеја које смо за вас издвојили. Можда вас нешто и инспирише, па спремите маказе, папире, конце и траке, и наоружајте се лепим расположењем! 

@тану_цреативе ДИY Сноwфлаке ❄️ Хоw то маке #сноwфлаке #паперцрафтс #диyсноwфлаке #диy #хоwтомаке #wеихнацхтсдеко #цхристмасцрафт #цхристмасдецоратинг ♬ Стар - Старwицк

Видео: ТикТок/ тану_цреативе

Прочитајте још: ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА- ИЗГЛЕДА КАО МИС СВЕТА: Нико не верује да су нашминкана лепотица и она ИСТЕ особе (ВИДЕО)

Прелепе пахуље је веома лако направити, а такође их можете концем повезати и направити ланац пахуља, којима можете украшавати плафон, прозоре или терасу. Све што вам је потребно су папир, маказе и топла шоља какао или чаја, за још веће уживање док правите ваше украсе. Гости ће сигурно бити одушевљени, и питаће се 'како сте то извели?'.

@емералд_оутлаw Оне оф мy абсолуте фав холидаy црафтс! ❄️ Фоллоw фор #ЦхристмасТок ацтивитиес!🎄 #сноwфлакес #холидаyцрафтс #паперсноwфлакес #диyпаперцрафт ♬ оригинал соунд - ✰ Цхристмас соундс ✰

Видео: ТикТок/ емералд_оутлаw

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.