Oglas
· · Komentari: 0

Večeras je KIŠA METEORA: Povoljan dan da se posvetite sebi i svojim željama

Večeras, 17. novembra i u noći kada prelazimo u 18. novembra dogodiće se kiša meteora po nazivu Leonidi

1668684864_951c57892db8f93bd83c7c6343bb6b9bb4ee5351.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Ovaj metorski pljusak događa se od 3. novembra do 3. decembra, ali će na vrhuncu biti 17. novembra kada se najviše povećavaju šanse da ugledate zvezdupadalicu.

Dani kiše meteora prema mišljenju astrologa uglavnom imaju pojačanu pozitivnu energiju, pa se 17. može smatrati za jedan od povoljnijih dana u novembru mesecu. Mnogo toga što ste planirali da uradite će se najverovatnije ostvariti.

Iako leonidi "padaju" u manjem broju nego druge zvezde padalice, oni imaju veliku svetlost. NJihov sjaj se objašnjava izuzetno velikom brzinom strujanja. Zato se zagledajte u nebo i pokušajte da primetite svoju srećnu svetiljku.

Pročitajte još: Dolazi nam MLAD MESEC u Strelcu: Vraća veru u ljude, a ovim znakovima se ostvaruju želje

Astrolozi smatraju da će 17. novembar biti prilično važan dan sa energetske tačke gledišta. Prvo, Merkur danas prelazi u znak Strelca. Drugo, Mesec je u povoljnoj fazi, a treći razlog za dobre vibracije jesu meteorske kiše Leonida.

Mesto odakle dolaze čestice komete jeste oblast sazvežđa Lava, pa se zbog toga nazivaju leonidi. Astrolozi smatraju da je povoljno ovaj dan da posvetite sebi, da mislite na svoje želje i potrebe. Dan je savršen i za akciju, rad, angažovanje na više polja. Ne odlažite stvari za kasnije, jer je energija sjajna da zavšite započnete projekte, možda čak i neke zadatke koje već dugo vremena ostavljate po strani.

U svom umu sada jasno raščistite šta je ono što želite, a šta hoćete da izbegnete. Napravite tu distancu i fokusirajte se na prioritete, samo na ono što vam je važno. Neka vam 17. novembar bude dan kada stižu samo lepevesti - uživajte!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas