Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одећу купљену у SECOND HAND шоповима није довољно само опрати: Фенг шуи стручњаци саветују шта би требало да урадите са њом пре ношења

Ово "правило" може се применити и одећу коју сте добили од неког

1673513623_shutterstock_1860383701-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Без обзира на то да ли сте неки комад одеће купили у продавници, преко интернета или у сецонд ханд-у, потребно је да га оперете пре него што га обучете.

Нова гардероба, осим трагова руку, може на себи да има и трагове хемијских једињења којима је одећа третирана како би имала одређену боју, који могу да изазову иритацију. Нема потребе да спомињемо и да је неко пробао ту одећу пре вас.

Када је реч о половној гардероби која се продаје у сецонд ханд радњама, она се свакако пере пре него што се стави у продају. Савесни трговци махом воде рачуна о томе да производ испунајва све неопходне стандарде.

Прочитајте још: Не бацајте кору од ПОМОРАНЏЕ: Направите природно ђубриво за БИЉКЕ које ће поспешити њихов РАСТ

Међутим, фенг шуи стручњаци сматрају да то није довољно да би се ствари ослободиле енергије претходног власника. Према њиховим речима, потребно је да ту одећу оперете још једном, али да у воду ставите и кашичицу морске соли.

Фенг шуи филозофија верује да со као материја одлично упија негативну енергију, па ако оперете веш са сланом водом, из њега избацујете сву енергију претходног власника. Други начин је да одећу оставите на сунцу, јер његова светлост представља јанг енергија која сузбија устајалу, јин енергију која се налази у старим стварима.

Кад уносите “сецонд ханд” ствар у дом, ослушкујте себе, кажу фенг шуи стручњаци. Они саветују да послушате интуицију и приликом куповине. Уколико вам сам поглед на неки комад гардеробе буди осећај туге или жалости, вероватно је пун негативне енергије, па не треба да га купите.

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas