Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг шуи

Ове биљке морате имати испред УЛАЗНИХ ВРАТА: Привлаче обиље, срећу и благостање

Привуците добру енергију по саветима фенг шуи стручњака

1657703012_pexels-cottonbro-4505166.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Према фенг шуи филозофији биљке у дому имају веома битну улогу. Поред тога што одишу позитивном "чи" енергијом, делују смирујуће, али и пречишћавају ваздух од токсина и обезбеђују више кисеоника у просторији. Јако је важно на ком месту ћете их поставити у дому да бисте извукли најбоље из њих.

Улазна врата су једно од најбитнијих места у сваком дому према фенг шуију. Главни проток енергије одвија се кроз њих, а такође представљају и наш "излаз" у свет и контакт са њим.

Прочитајте још: Три предмета која морате одмах избацити из куће јер ДОНОСЕ НЕСРЕЋУ

У првом реду, важно је да улазна врата не шкрипе, нису оштећена и покварена. Поред тога, битно је и које ћете биљке поставити у овом делу дома како бисте привукли најбољу енергију.

Следеће биљке привлаче финансијско обиље, хармонију и благостање:

1. Арека палма

Ова биљка је погодна за оне који живе у кући и имају више простора. Елиминише устајалу енергију и активира позитивне вибрације. Током летњих месеци можете је држати испред кућног прага, а током хладнијих периода у години унети унутра. Сјајно пречишћавају и филтрирају ваздух.

2. Монстера

Ова занимљива биљка има листове у облику срца, па је сјајна за привлачење љубави и квалитетних људи. Монстера ће се уз правилну негу и пдржавање, ширити и расти и тако привући обиље.

Прочитајте још: Кућни ТРИКОВИ и савети који ће вам олакшати живот, али и уштедети новац

3. Лирасти фикус

Због својих великих и упечатљивих листова сјајан је избор за декорацију. Може достићи велике димензије, а захтева посвећеност и негу. Сјајан је избор ако имате довољно простора и времена.

4. Потос

Потос је биљка сјајна ако нисте вични баштованству или сте тек почетник. Нису захтевне када је нега у питању, а за њу се везује веровање да привлачи обиље и срећу.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas