Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

ОВИХ 10 СТВАРИ ДОНОСЕ СРЕЋУ ПРЕМА ФЕНГ СХУЈИ-у : Већина их има у свом дому

По Фенг схуи правилима одавно се зна који предмети у дому доносе срећу

1646662676_10predmetazasrecu.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Према фенг шуију, у кућу не треба драти сломљене ствари или ствари које више не користите, покварене апарате, увеле биљке, напукло посуђе и низ других ствари. Сматра се да овакви предмети само затршавају простор, стварају неред и не дозвољавају да кроз кућу цирклуше позитивна енергија. Са друге стране, постоје предмети за које сме сматра према фенг шуију да могу привући срећу добре вибрације - доносимо вам причу о 10 ствари које можда већ имате у дому, а не знате да су симбол радости:

1. Потковица 

Од давнина се сматра симболом среће. Обично се потковица поставља изнад улазних врата дома као нека врста амајлије.

2. Фигура слона

Симболизује мудрост и стабилност, а сматра се да могу привући срећу, хамрмонију у дому и ојачати односе.

3. Букет цвећа

 Свеже цвеће није само пријатно за око, већ је и прилично позитиван симбол који привлачи радост, срећу и просперитет.

Прочитајте још: Зашто не бисте никако смели да имате ОГЛЕДАЛО У ХОДНИКУ? Објашњава ФЕНГ СХУИ

4. Мириси 

Одређени мириси доносе мир и стабилност, посебно мирис тамјана. Можете користити и етерична уља за освежавање мириса у простору - ароме чајевца, цитруса, рузмарина и јасмина.

5. Вода

Одлично је ако у својој кући имате украсну фонтану или акваријум, као и било који други простор са водом. Ако то није случај, онда можете ставити посуду са водом и украсите је каменчићима и биљкама. Важно је да у овом случају воду мењате сваки дан - када вода циркулише, према фенг шуију лакше циркулише кроз дом и енергија среће и новца.

6. Новчићи

Посуде са новчићима или новчићи у деловима собе, премафенг шуију представљају привлачење енергије обиља.

7. Воће

Цитруси и јабуке су воћке среће и добрих вибрација, па је повољно имати корпу воћа на трпезаријском столу.

8. Свеће 

Оне су симбол светлости, могу помоћи да се опустите и да побољшате расположење, посебно ако су миришљаве.

Прочитајте још: ВЕРУЈЕ СЕ ДА ДОНОСЕ УСПЕХ У КАРИЈЕРИ: Ове четири биљке идеалне су за канцеларију

9. Звоно 

Када у дому имате звонце, оно слути на срећу. Звук звона може разбити тишину у кући и донети лепе вибрације.

10. Ћилибар

Златни ћилибар се сматра симболом просперитета и богатства. Можете користити накит са ћилибаром, фигурице на којима је истакнут овај камен, као декорацију. Верује се да ћилибар даје јасноћу ума, помаже да донесете добре одлуке.

Бонус видео:

 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas