Oglas
· · Komentari: 0
feng shui

OVIH 10 STVARI DONOSE SREĆU PREMA FENG SHUJI-u : Većina ih ima u svom domu

Po Feng shui pravilima odavno se zna koji predmeti u domu donose sreću

1646662676_10predmetazasrecu.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Prema feng šuiju, u kuću ne treba drati slomljene stvari ili stvari koje više ne koristite, pokvarene aparate, uvele biljke, napuklo posuđe i niz drugih stvari. Smatra se da ovakvi predmeti samo zatršavaju prostor, stvaraju nered i ne dozvoljavaju da kroz kuću cirkluše pozitivna energija. Sa druge strane, postoje predmeti za koje sme smatra prema feng šuiju da mogu privući sreću dobre vibracije - donosimo vam priču o 10 stvari koje možda već imate u domu, a ne znate da su simbol radosti:

1. Potkovica 

Od davnina se smatra simbolom sreće. Obično se potkovica postavlja iznad ulaznih vrata doma kao neka vrsta amajlije.

2. Figura slona

Simbolizuje mudrost i stabilnost, a smatra se da mogu privući sreću, hamrmoniju u domu i ojačati odnose.

3. Buket cveća

 Sveže cveće nije samo prijatno za oko, već je i prilično pozitivan simbol koji privlači radost, sreću i prosperitet.

Pročitajte još: Zašto ne biste nikako smeli da imate OGLEDALO U HODNIKU? Objašnjava FENG SHUI

4. Mirisi 

Određeni mirisi donose mir i stabilnost, posebno miris tamjana. Možete koristiti i eterična ulja za osvežavanje mirisa u prostoru - arome čajevca, citrusa, ruzmarina i jasmina.

5. Voda

Odlično je ako u svojoj kući imate ukrasnu fontanu ili akvarijum, kao i bilo koji drugi prostor sa vodom. Ako to nije slučaj, onda možete staviti posudu sa vodom i ukrasite je kamenčićima i biljkama. Važno je da u ovom slučaju vodu menjate svaki dan - kada voda cirkuliše, prema feng šuiju lakše cirkuliše kroz dom i energija sreće i novca.

6. Novčići

Posude sa novčićima ili novčići u delovima sobe, premafeng šuiju predstavljaju privlačenje energije obilja.

7. Voće

Citrusi i jabuke su voćke sreće i dobrih vibracija, pa je povoljno imati korpu voća na trpezarijskom stolu.

8. Sveće 

One su simbol svetlosti, mogu pomoći da se opustite i da poboljšate raspoloženje, posebno ako su mirišljave.

Pročitajte još: VERUJE SE DA DONOSE USPEH U KARIJERI: Ove četiri biljke idealne su za kancelariju

9. Zvono 

Kada u domu imate zvonce, ono sluti na sreću. Zvuk zvona može razbiti tišinu u kući i doneti lepe vibracije.

10. Ćilibar

Zlatni ćilibar se smatra simbolom prosperiteta i bogatstva. Možete koristiti nakit sa ćilibarom, figurice na kojima je istaknut ovaj kamen, kao dekoraciju. Veruje se da ćilibar daje jasnoću uma, pomaže da donesete dobre odluke.

Bonus video:

 

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas