Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг схуи

Пет FENG SHUI правила за привлачење новца које можда нисте знали!

На ових пет ствари треба да обратите пажњу за добар фенг схуи.

1623825288_apartment-lounge-3147892_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ове савете можете користити да бисте још боље усмерили своје намере и појачали свој новчани магнетизам.

1. Свака соба вашег дома има кутак за богатсво

Свака соба вашег дома има кутак за богатство. Ако сте проучавали фенг схуи и како да га примените, како би вам помогао да покрене проток новца, знате да ваш дом има кутак за богатство.

Пронађите ћошак богатства у свакој соби и покрените чи како бисте привукли финансије.

Али ево тајне коју већина људи не зна: фенг схуи се такође може применити у свакој соби вашег дома. Можете применити фенг схуи на сваку собу на исти начин као и када је примените на целу кућу: Стојећи на вратима, гледајући у собу, ваш угао богатства је задњи леви угао. Када користитефенг схуи за богатство и примените је у сваку собу, прво што желите је да видите има ли у том углу нереда.

Прочитајте још: Према фенг шуи начелу, САПУН вам може ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ - ево и како!

Савет:

Плакари се рачунају! Ако се на пример у богатом углу ваше спаваће собе налази ормар препун ствари, побрините се да га очистите! Када то учините, у том углу можете да примените друге фенг шуи лекове за новац. Не морате претјеривати - у суштини само појачавате своју првобитну намеру да помогнете да вам се више новца улије у живот.

2. Подручје каријере је секундарни центар богатства

Подручје каријере у вашем дому сматра се углом секундарног богатства, јер ваша каријера обично директно утиче на ваше приходе.

Подручје каријере је обично испред куће, а можда је и на самом улазу.  Иначе, за ово подручје важе иста правила као и за свако друго подручје: побрините се да је чисто, отворено и без нереда.

Корисни људи и путовања имају директан утицај на ваше финансије и напредак у каријери.

Савет:

Елемент који влада у области каријере је вода. У ово подручје можете додати малу фонтану, црну боју или чак слику воде за брзо појачавање фенг шуија!

3. Корисни људи/путовања - кутак који не желите да прескочите

Корисни људи / подручје путовања такође утичу на ваше богатство, јер вам често требају други људи који ће вам помоћи у каријери или приходу.

Без обзира да ли вам је потребна повишица на послу (и треба вам услужни шеф), или вам требају купци ако сте власник вашег предузећа, овде треба да тражите! Често и ви морате бити корисна особа да бисте зарадили више новца, или ћете можда морати путовати.

Прво, уверите се да ово подручје не садржи неред како би се енергија могла слободно кретати.

Прочитајте још: ФЕНГ СХУИ симболи који доносе БЛАГОСТАЊЕ! Овакав принт је и те како пожељан у вашем дому

Савет:

Брзи фенг шуи лек који можете користити за ово подручје је да палите светло неколико сати сваког дана. Нарочито ако се догоди да ово подручје падне у соби коју не користите током дана или у вашој гаражи. Укључите светло најмање 3 сата дневно током најмање 9 дана. Такође можете променити сијалицу на већу снагу. Ово повећава елемент ватре, који активира чи у соби.


4 - Тајно фенг схуи оружје за одржавање богатства: спуштена даска од вц шоље

Четврто подручје које не желите да пропустите: купатило. Текућа вода представља чи који тече од куће. Спустите поклопце тоалета и уверите се да у славинама нема капљица. Такође можете додати биљку у своја купатила која ће вам помоћи да уравнотежите проток воде.

5. Пето тајно фенг схуи оружје: ваш намештај

Ваш намештај увек треба да буде у командном положају.

Која је командна позиција? Намештаја у вашем дому треба да буде постављен тако да када седите (или лежите у кревету) врата никада не буду иза вас. Желите да будете у могућности да видите некога ко улази у собу у свако доба.

Намештај позиционирајте тако да сте у сваком тренутку у командном положају.

Теорија за ово је да ако сте у соби и врата су иза вас, ваше тело и свест су увек у стању приправности. Када видите врата, ваш нервни систем се може одморити и осећаћете се сигурно у свом дому. Командни положај је и положај моћи. На пример, ваш сто треба да буде окренут вратима јер сте ви задужени за свој посао. Кад мало боље размислите, шеф не седи у углу, окренут зиду! Шеф седи спреда и у средини. Командни положај је важан за новац јер желите да будете задужени за своје богатство!

Четири подручја која желите да проверите, да ли је намештај у командном положају су:

  • намештај ваше дневне собе (ако је могуће, распоредите га тако да можете видети врата без обзира на то где седите у соби)
  • ваш кревет (желите да видите врата, али не директно преко пута врата)
  • ваш радни сто (желите да видите врата док сте за столом, али такође имате чврсти зид иза себе, ако је могуће)
  • шпорет

Ако утврдите да постоје одређене ствари које не можете да померите, попут шпорета, можете поставити мало огледало иза шпорета, тако да одражава врата и да га можете видети док кувате. Ово ће радити и за ваш сто ако га не можете померити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas