Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Природна средства за чишћење кухиња: Три савета која ће вам олакшати посао

Савети за брзо и лако чишћење кухиње

1685296535_kuhinja.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако осец́ате да је ваша кухиња у тоталном хаосу, не очајавајте! Постоје брзи и лаки савети за њено чишц́ење и одржавање.

У наставку ц́емо вам дати 3 брза и једноставна савета за чишц́ење ваше кухиње стварима које већ имате код куц́е. Уз ове савете можете имати уредну и чисту кухињу у рекордном року!

Користите природне производе за домац́инство

Природни производи за домац́инство су одлична алтернатива штетним хемикалијама. Они су еколошки прихватљивији и не емитују токсична испарења.

Поред тога, они су економичнији и не садрже агресивне производе за кожу и респираторни систем.

Лако можете пронац́и природна решења направљена од једноставних састојака доступних у вашој кухињи или купатилу. На пример, мешавина воде и сирц́ета чини чуда за чишц́ење површина.

Поред тога, сода бикарбона је веома ефикасна у уклањању мрља и непријатних мириса. За чишц́ење подова можете користити и црни сапун, лимунов сок или со. Постоји много начина да користите природне производе за домац́инство за ваш дом.

Организовање и сортирање
Веома је важно потрошити време на организовање свог дома и његово сређивање. Ово ц́е вам касније уштедети много времена.

Можете почети тако што ц́ете испразнити своје ормаре и фиоке. Препоручљиво је обратити посебну пажњу на предмете које не користите често.

Покушајте да схватите које ствари су вам потребне, а које можете донирати или бацити. Када сортирате, решите се ствари које вам више нису потребне, како вам не би затрпале простор.

Да се ​​ово не би поновило, креирајте системе за складиштење ствари које често користите. Можете чак означити сваку кутију или канту за лако складиштење и чишц́ење.

Користите практичне савете за чишц́ење

Постоји много практичних савета за чишц́ење и одржавање вашег ентеријера. Можете на пример:

– користите природне производе за домац́инство
– редовно организују и сортирају
– користите средства за чишц́ење

Циљ је да олакшате одржавање вашег дома и спречите накупљање прљавштине и ширење бактерија. На пример, можете усисати углове једном недељно или сваке две недеље. Избегавајте да остављате мокре метле или сунђере који могу изазвати буђ.

Затим можете истрљати мокре површине сапуном и чистом крпом да бисте уклонили мрље које се тешко уклањају. Такође можете урадити мешавину топле воде и течности за прање судова да би ваши подови засијали.

Користите средства за чишц́ење

Да бисте успешно одржавали свој дом, ништа није боље од коришц́ења правих алата. Заиста, могуц́е је инвестирати у усисивач или крпу високих перформанси. Ови материјали су дизајнирани да олакшају чишц́ење подова и површина и да убрзају њихово одржавање.

Поред тога, неки брендови нуде производе са иновативним технологијама које чисте ефикасно и врло брзо. Такође је могуц́е користити ручне алате, као што су метла и крпа.

Са овом врстом опреме, чишц́ење се може обавити без превише умора. Тако је могуц́е свести напор и очистити за мање времена.

Пратец́и ова 3 брза и једноставна савета, чишц́ење ваше кухиње код куц́е је задатак који се може обавити брзо и без стреса.

Минимално време и труд могу помоц́и да ваша кухиња буде чиста, свежа и спремна за рад. Следец́и пут када будете морали да очистите своју кухињу, испробајте ове трикове за брз и ефикасан посао.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas