Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Привуците позитивну енергију: Корисни савети фенг шуји мајстора помоћи ће вам да "очистите" дом од лоших вибрација

Да би ваш дом заиста био оаза мира и просперитета постарајте се да кроз њега струји само добра енергија

1653659422_surface-svtI8SlYxlc-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Депресија, безвољност, несаница, лоше расположење могу бити сигнали да се у вашој кући накупило сувише лоше енергије. Да бисте то променили, морате променити одређене ствари, односно одрадити велико спремање. И сам поглед на уредан и чист дом без непотребних ствари изазваће у вама лепши осећај. Зато бисте требало да избаците следеће ствари:

1. Уређаје и технику која не ради

Беспотребно је држати стари телевизор који не ради, прастаре радио-уређаје, покварене сатове и слично. Све ствари које не раде и које су изгубиле првобитну функцију не могу донети енергију напретка и благостања.

2. Оштећено посуђе

У многим домовима се могу наћи есцајг и посуђе који су окрњени, избледели, напукли. Престаните да користите оштећено посуђе, а оно неоштећено и ново чувате за специјалне прилике. Добру енергију никако не могу привући оштећене ствари.

3. Стара и одећа коју не носите

Пуни ормари често нам одају искривљену слику - можда и више од половине одеће не носимо, али је ипак остављамо у ормарима. Будите искрени према себи и издвојите сву одећу коју не волите, не желите или се не осећате добро у њој. Ту одећу увек можете донирати неком прихватилишту или онима у лошијој финансијској ситуацији од вас.

Прочитајте још: Три популарна тренда у уређењу ентеријера, а дизајнери кажу да би требало да их избегавамо

4. Празне бочице и тегле

Истрошене бочице парфема или крема, које многе жене воле да чувају, тотално су бескорисни. Запитајте се да ли су вам заиста потребне толике флаше вина, празне конзерве од кафе и слично? Углавном само добијате простор попуњен непотребним стварима.

5. Увело цвеће

Све што је суво, увенуло и изгубило сваки облик живота под хитно треба избацити! Енергија коју ће вам донети увело цвеће свакако не може бити добра.

6. Слике и сувенири који приказују бол и тугу

Стручњаци напомињу да наша свест и енергија делују попут фото-апарата, оно што виђамо често, може се лако одразити на наше расположење. Због тога држање маски, сувенира и слика на којима су лица негативна, забринута, плачу, уплашена су, свакако нису добар избор ако у кући желите срећу и добру енергију.

Бонус видео:

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas