Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Tri popularna trenda u uređenju enterijera, a dizajneri kažu da bi trebalo da ih izbegavamo

Pri uređenju enterijera ipak bi trebalo da preovlada individualno mišljenje

1653395173_interior-2685521_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Ukoliko uskoro planirate uređenje doma ili renoviranje dizajneri enterijera savetuju koje stvari treba da izbegavamo. Kao i u svetu mode, tako i u svetu enterijera - neke trendove bi ipak trebalo da zaobiđemo.

Beli dizajn

Možda izgleda lepo na prvi pogled, ali dizajneri nisu za ovo rešenje. Nekada popularan beli nameštaj daje utisak čistog i sofisticiranog stila, ali sada ga zamenjuju topliji, neutralni tonovi.

Pročitajte još: Šest načina da ukrasite svoj balkon kao Grk: Uz nekoliko jednostavnih promena, uživaćete kao da ste na moru

- Umesto bele, ljude sada više privlače meke, toplije, neutralne palete boja i udobniji komadi. Ta hladna, bela estetika može na neki način da izgleda sterilno, dok mekši, neutralni tonovi izgledaju privlačnije za naše unutrašnje prostore - ističe dizajner enterijera, Nina Takeš za Insajder.

Otvoren koncept

Veliki prostori koji objedinjuju nekoliko prostorija različite namene bez zidova bili su izuzetno popularni, međutim, dizajneri kažu da bi ipak bilo dobro da se vratimo nekadašnjem stilu. Smatraju da ovom planu kuće nedostaje funkcionalnost i da je upotreba prostora na ovakav način neproduktivna.

Pročitajte još: DA VAM MIRIŠE CELA TERASA! Jasmin važi za cvet sa NAJLEPŠOM mirisnom notom, a uspeva svima

Minimalizam

Minimalizam je nekoliko godina bio na ceni, ali ipak se sada ističe da bi enterijeru trebalo uneti više individualizma.

- Minimalizam koji je nekada bio moderan, bledi. Umesto toga, pokušajte da kombinujete različite trendove dizajna kako biste stvorili jedinstveniji i zanimljiviji stil za svoj dom - rekao je dizajner enterijera Donifan Mur, prenosi The Sun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas