Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Проверите да ли треба да замените ЈАСТУК: Ако се ово дешава, време је за нови

Једноставна провера ће вам много рећи

1708527864_shutterstock_2079822178.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако се из ноћи у ноћ будите исцрпљени са болним вратом, можда вам нови јастук. Многи мисле да је једном купљен јастук трајно решење, али постоји рок у коме они постају неудобни и почињу да губе своје својство.

Колико дуго трају јастуци?

Сматра се да јастуци трају у просеку око две године. Међутим, рок трајања јастука зависи од неколико фактора. На пример, јастук на коме спавате сваке ноћи ће вероватно морати да се замени пре него јастук који се ређе користи.

Врста пуњења која се користи у јастуку такође игра значајну улогу. Јастуци пуњени влакнима имају тенденцију да се брзо изравнају, док они са пуњењем попут гела могу задржати свој облик и подршку током дужег периода.

Знаци да вам треба нови јастук

Иако постоје очигледни знаци да вам је потребан нови јастук (неудобност или изгубљен облик), неће сви јастуци које треба заменити изгледати истрошено. Један од знакова да је време да замените јастуке је када се више не враћају у првобитни облик када га пресавијете на пола. Ово указује да је јастук током времена накупио тежину од кожних уља, зноја и других остатака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas