Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Спавате, а рерна се сама чисти - са овим ТРИКОМ нећете морати сатима да рибате

Млада мама из Аустралије открила је једноставан рецепт од само 3 састојка.

1609751689_Depositphotos_31260113_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако је вашој пећници потребно чишћење, али вам је мука од трошења сати и сати на рибање, овај мамин трик ће вас одушевити. Једна мама из Аустралије објавила је на свом тик-ток налогу чаробну комбинацију за чићшење. Наиме, она је користила комбинацију соде бикарбоне, детерџента за суђе и воде и преко ноћи шпорет би заблистао. 

Прочитајте још: Повратак у прошлост: Упознајте Ласи која воли 50-те и живи винтиџ живот! (ВИДЕО)

Објасила је поступак:

- Да бисте очистили рерну док спавате, биће вам потребна 1/2 шоља соде бикарбоне, једна кашика сапуна и воде. Комбинујте ова три састојка до не добијете глатку пасту која се лако размазује. Нанестите танак слој на пећ и оставите да делује преко ноћи. Када се пробудите, узмите крпу и обришите рерну - објашњава она.

Прочитајте још: Спашавају зид, шире собу, улепшавају атмосферу! ТАПЕТЕ ће се 2021. користити на ОВАЈ начин

Саветује да накнадно прсање рерне белим сирћетом како би се уклонили сви остаци или масноћа. Ова мама је рекла да алкална сода бикарбона помаже у разбијању прљавштине у пећници, док сапун за суђе помаже омекшавању накупљених масноћа..

@мама_мила_

Овен цлеанинг маде еасy ✨ фоллоw фор море хоме типс анд трицкс ✨ ##цлеанингтикток ##цлеанингхацкс ##хомехацкс ##хомерефресх ##цлеанингтипс

♬ иМ сО сХyyyy yy ИГ реyаннамариаа - цхункyмонкееyy

Једна особа је рекла: - Само сам пробала и то делује добро. Хвала вам.

Али први пут нису сви били успешни. Друга особа је рекла: - Данас сам то буквално урадила и није успело! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas