Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта је важно за добар први утисак?

Прва ствар коју људи виде када уђу у дом је предсобље

1666859166_00-NASLOVNA-NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

То је простор који одаје први утисак о дому и говори о природи власника. Осим естетског изгледа, предсобље треба уредити тако да буде и функционално.

Како бисте према свим мерилима, а почевши од ваших жеља и укуса, лепо уредили ентеријер, потрудите се да успоставите склад међу свим просторијама, а само предсобље може вас инспирисати и за уређење осталих амбијената. Прилагодите га жељеном стилу, као и потребама, како би било практично за свакодневно коришћење. Обезбедите места за одлагање јакни и капута, торби, кључева, али тако да не нарушите естетику амбијента. У зависности од квадратуре простора, предсобље можете брзо и лако средити коришћењем једног или више комада намештаја, а у наставку делимо са вама корисне савете и идеје.

Фото: Форма Идеале

Уколико је ваше предсобље пространије, а допада вам се комбинација модерног и рустичног, прави избор јесте систем елемената ВАЛЕНЦИА за уређење предсобља. Овај систем је расположив у две комбинације декора - артисан храст који даје топлију естетику ентеријеру и бела мат фолија, или пак сива, уколико је ваш избор монохроматско решење. Завршни детаљ на комадима из ове колекције, који наглашава чистину, једноставни дизајн и правилну дизајнерску линију, јесу црне ручице.

Елемент предсобља ВАЛЕНЦИА П2 ОГ са огледалом на једном крилу сјајно је естетско решење, али истовремено и веома практично, а са комодом ВАЛЕНЦИА 2К4Ф чини савршену комбинацију за предсобље. Горњу површину комоде можете додатно декорисати ситницама, а одличан декоративан, али и функционалан детаљ би била антиклизна простирка са геометријским елементима.

Фото: Форма Идеале

У предсобљу често може доћи до нагомилавања ствари које користите свакодневно, или оних које сезонски мењате. Било да су у питању зимске јакне или летњи шешири, свакако је важно да простор буде уредан и прегледан. Идеално решење за складиштење ствари, а уједно и естетски привлачан комад намештаја за предсобље, јесте ормар ЛЕОН. Веома је практичан комад намештаја и идеалан за организацију ствари, јер садржи одељке са полицама, шину за качење, али и отворен део за декорацију или место за ташну и кључеве. У опак белој је боји, па би се уз њега савршено уклопио чивилук у белој боји.

Трпезаријска столица ВРП-001 може бити сјајан додатак амбијенту, а притом је и практично решење приликом обувања. Декоративни елемент са којим нећете погрешити је модеран зидни сат.

Уколико је квадратура стана мала, можете осмислити предсобље отвореног типа, тако да буде мање и да се на њега уједно наставља улазак у дневни боравак. За идејна решења тог типа најбоље се уклапају комоде, које можете ускладити са декором остатка намештаја у том отвореном простору.

Фото: Форма Идеале

Комода ВАРАДЕРО, коју чини комбинација затворених полица и фиока, представља одличан и практичан комад намештаја који би се уклопио у естетику предсобља. Као сјајан декоративан детаљ, који неће заузети додатни простор, дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу зидно огледало, које је неизоставан део при уласку и изласку из дома. Можете декорисати и горњу површину комоде, а одличан комад су декоратини исписи у дрвету, који ће вам увек пожелети добродошлицу. За још бољи ефекат додајте интересантну декоративну, али и практичну, антиклизну подну простирку.

Верујемо да ће савети који смо поделили са вама бити корисни приликом процеса креирања предсобља које ће бити по мери вашег дома и оставити сјајан утисак и пожелети најтоплију добродошлицу свима који вас посете.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas