Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трендови у опремању кухиња за 2023. годину: Дизајнери ентеријера истичу да долазе велике промене

Пошто је 2023. удаљена од нас само неколико месеци, дизајнери ентеријера вец́ се припремају за трендове које ц́е Нова година донети

1668091214_shutterstock_1176168910.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је у питању дизајн кухиње, можемо очекивати велике промене. Од побољшане технологије до смелих боја. Према дизајнерима 2023. ће се односити на повећање погодности, удобности и личног печата у кухињи.

Ентеријер кухиње у 2023. години

Органски елементи

Протеклих неколико година видели смо да је акценат на увођењу природе у дом, и не очекује се да ће то престати и са 2023. Органски елементи ће наставити да улазе у кухиње у виду радних плоча од природног камена, органских и еколошки прихватљивих материјала, дрвета, а такође ту су и метални акценти.

Ствари као што су дрвене или стаклене чиније уместо пластике, корпе за отпатке од нерђајућег челика и кутије  за складиштење од дрвета требало би да обаспу наше кухиње, пше Тхе Спруце.

Прочитајте још: Најбоља места за ОГЛЕДАЛО у дому: У купатилу је на овом месту идеално

Велике плоче за јело

Кухиња је срце куће, а многи власници кућа се одлучују за већа кухињска острва за смештај трпезарије. Самим тим окупљања и дружења померамо на кухињски простор. 

- Традиционалне кухиње се развијају у друге делове куће. Предвиђам да ће у наредној години већа кухињска острва бити интегрисана како би се прилагодили већим просторима за забаву и окупљање у кухињи - прича Хилари Мет, дизајнерка, за Тхе Спруце.

Топле боје

Док ће бела и даље бити популаран избор за кухиње у 2023. години, ипак можемо да ће постати и мало шареније у новој години. Дизајнери прихватају топлије тонове и смеле боје, а не монохроматски минимализам у скандинавском стилу.  Очекујте да ћете видети потпуно беле ормаре замењене у корист топлих, природних тонова дрвета у тамним и светлим нијансама.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas