Oglas
· · Komentari: 0

Trendovi u opremanju kuhinja za 2023. godinu: Dizajneri enterijera ističu da dolaze velike promene

Pošto je 2023. udaljena od nas samo nekoliko meseci, dizajneri enterijera već se pripremaju za trendove koje će Nova godina doneti

1668091214_shutterstock_1176168910.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kada je u pitanju dizajn kuhinje, možemo očekivati velike promene. Od poboljšane tehnologije do smelih boja. Prema dizajnerima 2023. će se odnositi na povećanje pogodnosti, udobnosti i ličnog pečata u kuhinji.

Enterijer kuhinje u 2023. godini

Organski elementi

Proteklih nekoliko godina videli smo da je akcenat na uvođenju prirode u dom, i ne očekuje se da će to prestati i sa 2023. Organski elementi će nastaviti da ulaze u kuhinje u vidu radnih ploča od prirodnog kamena, organskih i ekološki prihvatljivih materijala, drveta, a takođe tu su i metalni akcenti.

Stvari kao što su drvene ili staklene činije umesto plastike, korpe za otpatke od nerđajućeg čelika i kutije  za skladištenje od drveta trebalo bi da obaspu naše kuhinje, pše The Spruce.

Pročitajte još: Najbolja mesta za OGLEDALO u domu: U kupatilu je na ovom mestu idealno

Velike ploče za jelo

Kuhinja je srce kuće, a mnogi vlasnici kuća se odlučuju za veća kuhinjska ostrva za smeštaj trpezarije. Samim tim okupljanja i druženja pomeramo na kuhinjski prostor. 

- Tradicionalne kuhinje se razvijaju u druge delove kuće. Predviđam da će u narednoj godini veća kuhinjska ostrva biti integrisana kako bi se prilagodili većim prostorima za zabavu i okupljanje u kuhinji - priča Hilari Met, dizajnerka, za The Spruce.

Tople boje

Dok će bela i dalje biti popularan izbor za kuhinje u 2023. godini, ipak možemo da će postati i malo šarenije u novoj godini. Dizajneri prihvataju toplije tonove i smele boje, a ne monohromatski minimalizam u skandinavskom stilu.  Očekujte da ćete videti potpuno bele ormare zamenjene u korist toplih, prirodnih tonova drveta u tamnim i svetlim nijansama.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas