Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за уклањање КАМЕНЦА са ве-це шоље: Све што вам је потребно је један састојак

Савет који вам може помоћи да се отарасите каменца

1701702320_Foto-Shutterstock-solja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако вам је досадило мукотрпно рибање како би ве-це шољу очистили од каменца и желите да пронађете начин да јој вратите стари сјај без много труда, обожаваоци експерткиње за чишћење госпође Хинцх имају изврсно решење.

Наиме, каменац је тврда материја која се накупља највише у купатилима и кухињама, око тоалета, славина и у кади, и врло је проблематично за чишћење.

Најновији савет фокусиран је на то да ве-це шоља буде блиставо чиста, без рибања или прања, а објављен је кад је једна жена тражила савет како да уклони о каменац са свог тоалета.

“Кладим се да је неко већ поставио ово питање, али како се могу решити овога на дну своје ве-це шоље? Већ сам користила избељивач, али није деловало и још увек изгледа прљаво. Не знам да ли је то каменац или нешто друго?“, питала је у објави, преноси Сун.

На њену срећу, објава је брзо преплављена коментарима љубитеља чишћења који су прискочили у помоћ својим брзим и једноставним триком за трансформацију прљавог тоалета. Објава је добила више од 130 коментара који су предлагали коришћење таблете за машину за прање посуђа.

“Убаците таблету за судо машину у ве-це шољу и оставите преко ноћи. Моја ве-це шоља била је потпуно прекривена густим и тврдокорним каменцом и то га је очистило”, коментарисао је један корисник, док је једна корисница додала: “Користите таблету за машинско прање посуђа. Деловало је попут магије на мом тоалету и јефтино је у поређењу с другим производима за чишћење.“

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas