Oglas
· · Komentari: 0

Trik za uklanjanje KAMENCA sa ve-ce šolje: Sve što vam je potrebno je jedan sastojak

Savet koji vam može pomoći da se otarasite kamenca

1701702320_Foto-Shutterstock-solja.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ako vam je dosadilo mukotrpno ribanje kako bi ve-ce šolju očistili od kamenca i želite da pronađete način da joj vratite stari sjaj bez mnogo truda, obožavaoci ekspertkinje za čišćenje gospođe Hinch imaju izvrsno rešenje.

Naime, kamenac je tvrda materija koja se nakuplja najviše u kupatilima i kuhinjama, oko toaleta, slavina i u kadi, i vrlo je problematično za čišćenje.

Najnoviji savet fokusiran je na to da ve-ce šolja bude blistavo čista, bez ribanja ili pranja, a objavljen je kad je jedna žena tražila savet kako da ukloni o kamenac sa svog toaleta.

“Kladim se da je neko već postavio ovo pitanje, ali kako se mogu rešiti ovoga na dnu svoje ve-ce šolje? Već sam koristila izbeljivač, ali nije delovalo i još uvek izgleda prljavo. Ne znam da li je to kamenac ili nešto drugo?“, pitala je u objavi, prenosi Sun.

Na njenu sreću, objava je brzo preplavljena komentarima ljubitelja čišćenja koji su priskočili u pomoć svojim brzim i jednostavnim trikom za transformaciju prljavog toaleta. Objava je dobila više od 130 komentara koji su predlagali korišćenje tablete za mašinu za pranje posuđa.

“Ubacite tabletu za sudo mašinu u ve-ce šolju i ostavite preko noći. Moja ve-ce šolja bila je potpuno prekrivena gustim i tvrdokornim kamencom i to ga je očistilo”, komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Koristite tabletu za mašinsko pranje posuđa. Delovalo je poput magije na mom toaletu i jeftino je u poređenju s drugim proizvodima za čišćenje.“

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas