Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Због ове ствари спавате лоше и вртите се по целу ноћ, избаците је одмах из спаваће собе

Углавном размишљате о шеми боја и декору ваше спаваће собе, а да ли сте се икада запитали како би она требала да изгледа.

1616168873_bed-1839184_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Према мишљењу фенг-шуи стручњака, велика грешка коју људи праве, када уређују спаваћу собу је управо њен дизајн.

Аманда Гиби Питерс, стручњак за фенг шуи, тврди да ако имате огледала на зиду спаваће собе, она могу да утичу на квалитет вашег сна.

Прочитајте још: Којих 6 ствари не би требало да чувамо ИСПОД КРЕВЕТА? Доносе негативну енергију

Објашњавајући њену теорију детаљније, рекла је да према принципима фенг шуија, древној кинеској науци о усклађивању енергија, огледала могу пореметити спавање јер повећавају енергију.

Аманда је препоручила да тестирате теорију тако што ћете покрити своје огледало у спаваћој соби и тако га оставити неколико седмица, да бисте уочили разлику.

Према фенг шуи принципима, огледала су моћан алат када је реч о повећању осветљења и удвостручавању енергије.

Огледала очигледно повећавају енергију и усмеравају је на супротан начин.

Прочитајте још: Ако сте под стресом преуредите СПАВАЋУ СОБУ: 3 ствари морају бити на месту

Стручњаци кажу да не смете постављати огледало насупрот кревету, јер ће то рефлектовати енергију и држати вас будним.

Лаура Черано, такође стручњак за фенг-шуи објашњава како треба да изгледа спаваћа соба када је делите са партнером.

Када делите кревет са партнером, уместо огледала далеко је боље да са сваке стране кревета ставите по један ноћни сточић са лампом. Ово је симболично стварање једнаког простора за вас и за вашег партнера.

Прочитајте још: Ово је постао НАЈВЕЋИ ХИТ у уређењу ентеријера: Мешавина два најпопуларнија СТИЛА је прави ПОГОДАК! (ФОТО)

А када је положај кревета у питању, никако га немојте стављати до самог зида.

- Проток енергије и положај намештаја заиста може да побољша сан - додала је Лаура.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas