Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Значење НАРА према ФЕНГ СХУИ-ју: Ево због чега би требало да се нађе у нашој корпи са воћем

Када чујете речи „фенг шуи“, воц́е можда није прва ствар која вам пада на памет. Међутим, практичари фенг шуија често уносе симболе природе, укључујуц́и биљке и воц́е, у дом како би позвали дубљу везу са природом и природним циклусима.

1698577117_shutterstock_228369412-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

"Фенг шуи“ се заправо преводи као „ветар“ и „вода“, што указује на то колико су ови природни елементи витални за наш опстанак.

Нар је посебно повољан фенг шуи симбол због своје боје и многих семенки. Често се налази у азијским и кинеским уметничким мотивима, понекад уз друге значајне симболе из света природе.

Симболика и значење нара у фенг шуију

Нар је црвено воц́е у облику глобуса, и ако сте икада отворили нар, знац́ете да су преплављени стотинама семенки налик на драгуље. Ове семенке дају нару значење плодности и срец́е.

Воц́е такође ствара циклус живота и поновног рађања, држец́и семе које касније може донети више плода. Боја нара, обично јаркоцрвена, повезана је са енергијом ватре. Елемент ватре је повезан са инспирацијом и препознавањем, и то је боја области славе у фенг шуи-ју, пише Тхе Спруце.

Ово се повезује са идејом стварања просперитетних и успешних пројеката. Црвена је такође најповољнија боја у фенг шуију јер је боја виталности. Само посматрајуц́и боју плода и семенки нара, можемо осетити ту виталност.

Нар је такође богат корисним хранљивим материјама.

Како користити нар у дому?

Ако вам се симболика нара чини посебно значајним, можда бисте желели да унесете ово воц́е у свој дом. 

Инспиришите просперитет и идеје

Ако желите да инспиришете просперитет и идеје, нар вам према Фенг Схуи-ју може помоц́и да култивишете енергију елемента ватре како бисте то подржали. Кухиња је одлично место за додавање нара, пошто је кухиња повезана са богатством у фенг шуију. Такође можете поставити овај симбол у своју куц́ну канцеларију или радни простор, ако желите да позовете више изобиља и инспирације у својој каријери или послу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas