Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Ако не желите да се разведете, ово су идеалне године за склапање брака

Да би вам брак био успешан и дуготрајан, треба да имате одређене године.

1615387070_couple-4615557_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Већина парова одлучује да свом браку да шансу у првих пет година заједничког живота, пре него што одлуче да једноставно не иде и да треба да се разведу.

Истраживања су утврдила да се особе старости од 28 до 32 године ређе разводе у првим годинама брака. Ове године се сматрају идеалним за ступање у брачну заједницу и дају веће шансе да ће брак бити успешнији.

Прочитајте још: Потврдило и истраживање! Мушкарци који имају ОВАКВЕ жене су 10 пута СРЕТНИЈИ од осталих!

Ранија истраживања су показала да што касније ступите у брак то су мање шансе да ћете се развести.

Нови подаци показују да је велика шанса за развод код оних који се венчају као тинејџери или у раним двадесетим, као и они старији који се одлуче на овај корак око 45 година.

Код старије популације са сваком годином преко 45, шансе за развод повећавају се за по 5 процената.

Прочитајте још: НАЈМАГИЧНИЈИ тренутак људског живота: Снимили плућа новорођенчета при првом удисају (ВИДЕО)

Као разлог за повећану стопу развода код људи преко 30 година, наводе се предиспозиције које ови људи имају, јер да су добри за брак већ би пре 30. ступили у њега.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas