Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Да ли дете треба да буде на првом месту? Ова мајка направила је општу пометњу шокантним признањем (ВИДЕО)

Деца су увек на првом месту, али постоје и они који и не мисле баш тако

1631261404_potrebe.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација
Oglas

Једна мајка на друштвеној мрежи Тик Ток, шокирала је све признањем, да јој дете није на првом месту, већ, она сама, па партнер.

Прочитајте још: Лако научите страни језик у ПЕТ корака: Пишите саставе о себи!

Иако се многе мајке не слажу са овим њеним речима, ипак њен став према потребама, за поједине има логике.

- Редослед којим моја брига иде у мојој кући је - ја, мој партнер, дете. Људи ми кажу: "Али Раја, то није у реду, зар не би требало да ти је дете на првом месту? "Не, јер ако моје потребе нису задовољене и неко не брине о мени, нико на овом списку неће бити срећан- објаснила је и додала да исто правило важи и код њеног партнера Џастина.

Емоционалне потребе испред детета

- Мислим да то није тешко, али људи стално говоре: "Моје дете је једина ствар која даје смисао мом животу". Онда морате преиспитати свој живот - поручила је мајка.

 

@иамраyамицхелле

такинг царе оф yоурселф макес yоу а беттер парент #раyасунсхине #милленниалмом #номомсхамингхере #милленниалпарентс #хиерацхyофнеед #бадпарент

♬ оригинал соунд - Раyа Мицхелле

Ипак, није наишла на разумевање својих пратиоца, а онда је објаснила, да ове потребе не подразумевају, храну, воду, спавање и купање.

 

@иамраyамицхелле

Реплy то @саратриббс басиц неедс #милленниалмом #раyасунсхине #номомсхамингхере #неедсвсwантс #басицнеедс #милленниалцоупле #милленниалпарентс

♬ оригинал соунд - Раyа Мицхелле

- Укључила сам емоционалне потребе, терапију, посебно ако можете то себи да приуштите, разговор са најбољом пријатељицом која живи ван земље, време за своје хобије. Не можете испунити туђе потребе ако нисте испунили своје - закључила је мајка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas